Έξαλλη η Τέτα Καμπουρέλη: «Ο σύζυγός μου είναι αθώος – Του τα χρεώνουν όλα για να κλείσουν την υπόθεση»

Στον εισαγγελέα οδηγείται σήμερα ο 58χρονος κατηγορούμενος για το «ριφιφί» σε τραπεζικές θυρίδες στο Ψυχικό.

Στο μεταξύ σε νέες της δηλώσεις η σύζυγός του Τέτα Καμπουρέλη υποστηρίζει ότι είναι αθώος.

«Ο σύζυγός μου είναι αθώος. Κάτι έχει συμβεί και η τράπεζα πρέπει να χρεώσει έναν άνθρωπο για να κλείσει η υπόθεση. Η αστυνομία πρέπει να κάνει το ίδιο για να κλείσει η υπόθεση και καταλαβαίνεται ότι πρέπει να χρεωθεί ένας άνθρωπος που υποτίθεται βρήκανε κάποιο ποινικό μητρώο» τόνισε η κα Καμπουρέλη μιλώντας στον ΑΝΤ1. Υποστήριξε ότι δεν ισχύουν όσα γράφονται χαρακτηριζόντάς τα «τέρατα».

Όσο στο DNA είπε ότι αυτό που βρέθηκε δεν είναι ούτε αίμα, ούτε σπέρμα, ούτε ιδρώτας. Τόνισε ότι δεν υπάρχουν στοιχεία που να βαραίνουν τον σύζυγό της. «Υπάρχει μόνο αυτό το DNA που λένε, δεν είναι ούτε αίμα, ούτε σπέρμα, ούτε ιδρώτας που γράφτηκε. Είναι ένα νεκρό κύτταρο που μπορεί να μεταφερθεί από τον καθένα στον καθένα».

Υποστήριξε επίσης ότι χρεώνουν στον σύζυγό της όλη αυτή την υπόθεση επειδή η θυρίδα του ήταν δίπλα στης κυρίας που ανοίχτηκε. «Εγώ άκουσα όλες τις κατηγορίες από τις πελάτισσες. Τα έχουν όλοι με την τράπεζα. Δεν μπορεί να συλλάβει το ανθρώπινο μυαλό ότι ένα κατσαβίδι, ένας άνθρωπος έχει κάνει αυτό το πράγμα», σημείωσε.

«Περιμένουμε τη Δικαιοσύνη. Θα πάω μάρτυρας. Ο σύζυγός μου δεν είναι καθόλου καλά. Χρειάζεται στήριξη», κατέληξε.

Τζένη Μπαλατσινού: Το throwback από πασαρέλα του Κωστέτσου το 1993 (βίντεο)

Η Φάρμα: Ο Ντούπης, φλέρταρε την αεροσυνοδό και το twitter έκανε πάρτι