Έξαλλη η Ιωάννα Τούνη με τη διαρροή για τη βάπτιση του γιου της: «Αυτή που το έκανε, μη σώσει κι έρθει»

Αντίστροφα μετρούν η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου για την ημέρα που θα βαφτίσουν τον γιο τους, στις 22 Σεπτεμβρίου.

Το πρωί της Παρασκευής, έγινε μία αποκάλυψη για το μυστήριο από την εκπομπή Breakfast@Star. Ειδικότερα, παρουσίασαν αποκλειστικά το προσκλητήριο της βάπτισης του «νουνίτο», αποκαλύπτοντας παράλληλα και το όνομα που θα πάρει ο γιος του ζευγαριού.

Αυτή η κίνηση φαίνεται πως εξόργισε την Ιωάννα Τούνη, η οποία λίγη ώρα αργότερα δημοσίευσε ένα βίντεο στον Instagram και εμφανώς εκνευρισμένη είπε:

«Καλημέρα με νεύρα σήμερα. Ευχαριστούμε πάρα πολύ από τα βάθη της καρδιάς μας τη φιλενάδα που καλέσαμε στη βάπτιση του γιου μας, η οποία σκέφτηκε να δημοσιεύσει την prive πρόσκλησή της στα κανάλια. Ευχαριστούμε πολύ, ήξερα και εγώ να την στείλω στους δημοσιογράφους αλλά ήθελα να το κρατήσω για τον εαυτό μου και τους καλεσμένους μου. Έχω κάποια νεύρα. Φυσικά και δεν ήταν δική μου καλεσμένη αυτή αλλά… Παρακαλώ πολύ την καλεσμένη που δεν σεβάστηκε και δημοσιοποίησε κάτι που δεν της έπεφτε λόγος, να μην σώσει και έρθει ευχαριστώ».

Ανέκδοτο: Ο Γιώργος ωραίο παιδί πλην όμως μπακούρι μπαίνει σε ένα μπαρ …!Γέλιο

Γάμος Αγγελόπουλου: Οι 500 καλεσμένοι, οι παίκτες του survivor και ο καλλιτέχνης που θα τραγουδήσει