Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Οι αποκαλυπτικές φωτογραφίες που δημοσίευσε με μαγιό

media

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη διατηρεί αναμφισβήτητα ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά της ελληνικής showbiz ενώ το τελευταίο διάστημα φαίνεται ότι προσέχει την διατροφή της και κάνει συστηματική γυμναστική για να χάσει κάποια κιλά που ήθελε.

Μάλιστα πρόσφατα απόλαυσε μερικές στιγμές χαλάρωσης στην παραλία και θέλησε να το μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram.

Αν θέλετε λοιπόν να δείτε τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες που δημοσίευσε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη με μαγιό και χωρίς photoshop, συνεχίστε να διαβάζετε!

Μπορεί ακόμη να σε ενδιαφέρει: Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Δείτε την μικρότερη αδερφή της με την οποία μοιάζει καταπληκτικά

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι αρκετά ενεργή στα social media και δεν διστάζει να δημοσιεύει καθημερινά στιγμιότυπα από την ζωή της, τις διατροφικές της επιλογές αλλά και την γυμναστική της.

Αυτή τη φορά η γνωστή αθλητικογράφος θέλησε να ξεσηκώσει τους followers της με μερικές αποκαλυπτικές φωτογραφίες, όπου την είδαμε να ποζάρει με το μπικίνι της.

Η Ευρυδίκη επέλεξε να φορέσει μαγιό από το νέο brand που έχει δημιουργήσει και εντυπωσίασε τόσο με τις αναλογίες της, όσο και με τα μπικίνι της, που ανήκουν στις τελευταίες τάσεις της μόδας.

Τα πολύχρωμα μαγιό σε διάφορα χρώματα και prints κυριαρχούν για άλλη μια χρονιά, ενώ το κόψιμο που επιλέγει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ταιριάζει σε όλα τα σώματα.

Φυσικά η ίδια φωτογραφήθηκε χωρίς ρετούς αφού δεν το χρειάζεται και χαρακτηρίζεται για το πόσο ακομπλεξάριστη είναι.

Δείτε την Ευρυδίκη Βαλαβάνη με μαγιό:

Πηγή: bestofyou.gr

Ευγενία Σαμαρά: Η γυμνή φωτογραφία που ανέβασε στο instagram

Περιζήτητος λαϊκός τραγουδιστής ετοιμάζεται για γάμο, υπό άκρα μυστικότητα! – video