Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: “Ο καρκίνος μου έμαθε να μην κάνω εκπτώσεις. Δεν χαρίζομαι, ούτε κάνω ψυχικά”

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ήταν καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο πλατό της εκπομπής “The 2night show”.Μίλησε για όλα όσα έμαθε μέσα από τη μάχη της με τον καρκίνο, αλλά και για τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε για τη δωρεά της στο “Χαμόγελο του Παιδιού”

Η δημοφιλής επιχειρηματίας αλλά και πρώην “Survivor” παραχώρησε μία εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη στον παρουσιαστή του ΑΝΤ1 αναφερόμενη στην εμπειρία της στον Άγιο Δομίνικο, αλλά και στην προσωπική της ζωή.

Όπως παραδέχτηκε, τις πρώτες ημέρες στον Άγιο Δομίνικο πλάνταξε στο κλάμα: ‘Τις πρώτες πέντε ημέρες έκλαιγα, βρήκα και άλλα παιδιά να κλαίνε στην παραλία. Παρηγορούσε ο ένας τον άλλον. Ήταν οι πρώτες σφαλιάρες που έφαγα, ήμουν μακριά από τους γονείς μου, χωρίς κινητό, επικοινωνία. Η μόνη μου παρηγοριά ήταν όταν μας είπαν ότι είμαστε στον αέρα και έτσι θα μπορούσαν να μας δουν οι δικοί μας”.

Η μάχη της με τον καρκίνο τέθηκε στο τραπέζι με την Ευρυδίκη Παπαδοπουλου να λέει: “Θέλω να στείλω ένα μήνυμα, ότι καρκίνος είναι μία αρρώστια που στις μέρες μας θεραπεύεται. Δεν είναι αήττητος, ξεπερνιέται με καλή διάθεση. Είναι ένα πρώτο βήμα για να δεχτείς τις θεραπείες. Είχα καρκίνο στο τελευταίο στάδιο, κατάφερα να το ξεπεράσω, είμαι καλά τα τελευταία 9 χρόνια. Και όχι μόνο αυτό, πήγα σε ένα παιχνίδι επιβίωσης, εκτεθειμένη”.

Η ζωή της και η φιλοσοφία της άλλαξε μετά από αυτήν τη δοκιμασία: “Όταν καταφέρνεις να τον νικήσεις εκτιμάς τα απλά, πλέον πιστεύεις ότι μπορείς να αποκτήσεις ό,τι έχεις ονειρευτείς. Έμαθα να μην κάνω εκπτώσεις, να αποβάλλω τους αρνητικούς ανθρώπους, τους τοξικούς και να δείχνω ενδιαφέρον στους γονείς μου, να τους λέω ότι τους αγαπώ. Δεν χαρίζομαι, δεν κάνω ψυχικά”.

Μιλώντας για τα χρήματα που έδωσε στο “Χαμόγελο του Παιδιού”, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου είπε: “Δώρισα 10.000 ευρώ στο “Χαμόγελο του Παιδιού” το Πάσχα. Άκουσα αρνητικά σχόλια. Ίσως είχαν μία αντίθετη άποψη στο ότι το δημοσίευσα. Δεν χαλιέμαι, ούτε στεναχωριέμαι, υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν τέτοια έργα κρυφά. Ένας από αυτούς είναι ο σύντροφός μου που έχει προσφέρει σε νοσοκομεία. Εκείνος μου είπε να το κάνω, επειδή είναι μέρες γιορτινές. Το έκανα για να νιώσω εγώ καλά, και να βοηθήσω αυτήν την προσπάθεια”.

Θοδωρής Μαραντίνης: Ποιά γυναίκα βρίσκεται στο πλευρό του μετά το διαζύγιο με τη Σίσσυ Χρηστίδου; (ΦΩΤΟ)

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου – μαγιό: Ποζάρει στα βράχια με ένα άκρως σέξι μπικίνι