Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Η αποκάλυψη της για την απιστία συγκλονίζει

Στην εκπομπή «The 2night Show» βρέθηκε καλεσμένη η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, μιλώντας για τον χωρισμό από τον σύντροφό της και το τέλος της φιλίας της με τη Βρισηίδα Ανδριώτου.

Η πρώην παίκτρια του Survivor, μεταξύ άλλων, μοιράστηκε τις πιο έντονες στιγμές από τη συμμετοχή της στο «Survivor All Star», μίλησε χωρισμό από τον σύντροφό της, αλλά και για τη σχέση τους σήμερα.

«Με πείραξε που χώρισα. Δεν ξεχνιούνται όλες οι όμορφες στιγμές. Εγώ κρατώ μόνο τα καλά. Δεν θα πω ότι δεν έκλαψα, δεν πόνεσα, δεν ένιωσα θυμό αλλά πλέον νιώθω μόνο αγάπη. Πλέον μιλάμε κιόλας σε καθημερινή βάση. Έχουμε γίνει Σουηδία. Όλα αλλάζουν και πρέπει να κρατάμε τα θετικά. Πλέον τον συμβουλεύομαι, το ίδιο και εκείνος! Χωρίζεις και πρέπει να γίνεις εχθρός; Δεν συμφωνώ. Θέλω πολύ χρόνο για να μείνω μόνη. Δεν πενθώ, στεναχωρήθηκα αλλά είμαι καλά, αφιερώνω χρόνο στον εαυτό μου. Βλέπω και νέες προτάσεις που έρχονται στη ζωή μου», ανέφερε αρχικά η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

«Όταν κάτι είναι επιλογή μου, όπως αυτή η σχέση, θα δώσω το 100% του εαυτού μου. Πλέον είναι ένας επαναπροσδιορισμός του τι αξίζω, τι θα αποφασίσω να είναι δίπλα μου. Πλέον πρέπει να βάλω τα πράγματα σε μια τάξη, να κάνω νέους προγραμματισμούς και θα έρθει η νέα σχέση», συνέχισε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

«Από το λίγο που βγήκα είδα ότι υπάρχει φλερτ και είναι ευχάριστο. Οι άντρες διεκδικούν ή θα σου μιλήσουν ή με το βλέμμα τους. Εμένα δεν έρχονται εύκολα να με πλησιάσουν, μένουν στη ματιά και για αυτό δεν έχω κάνει νέα γνωριμία. Υπάρχει στις πιο μεγάλες ηλικίες πιο άμεση επαφή, δεν υπάρχει το κινητό. Νόμιζα ότι όλα ήταν μέσω social media και δεν φλερτάρουν αλλά σε ηλικία άνω των 30 υπάρχει φλερτ. Είναι ωραίο να εκφράζουμε τα συναισθήματά μας. Όταν χωρίσαμε στεναχωρήθηκαν γιατί τον αγαπούσαν πολύ αλλά ο μπαμπάς μου μού είπε ότι καλά έκανα και χώρισα. Ότι είμαι πιο χαμογελαστή, πιο χαρούμενη, θα μπορώ να βγω, οι δουλειές έρχονται η μία μετά την άλλη. Δεν με άφηνε να δουλεύω κιόλας ο πρώην μου», συμπλήρωσε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Τι συνέβη με τη Βρισηίδα Ανδριώτου;

Όσον αφορά τη συμμετοχή της στο Survivor All Star, αναφέρθηκε και στο τέλος της φιλία της με τη Βρισηίδα Ανδριώτου. «Τι το ήθελα και πήγα; Αν δεν ήξερα τις συνθήκες θα ξαναπήγαινα αλλιώς όχι. Γινόταν σφαγή για το ποιος θα κάτσει περισσότερο. Συμπεριφορές να αλλάζουν αμέσως, φίλοι να πουλάνε φίλους και άνθρωποι που παίζουν έναν καταπληκτικό ρόλο και πορεύονται ακόμα».

«Με την Βρισηίδα γίναμε φίλες στο περσινό Survivor και έχουμε περάσει καλά και άσχημα μαζί. Αλλά τελικά ο όρος «φιλία» υπήρχε; Όταν δύο άνθρωποι που έρχονται σε μια κατάσταση να διαφωνήσουν δεν πρέπει ο ένας να ακούσει τον άλλον; Και όταν λέω πρέπει εννοώ ότι υπάρχουν και κάποιοι ηθικοί κανόνες.

Δεν τσακώθηκα εγώ με τη συγκεκριμένη κυρία απλά ο συγκεκριμένος άνθρωπος, ο Σπύρος Μαρτίκας την αποκάλεσε κλέφτρα και μπροστά στην κάμερα τον είπα αδίστακτο. Βγήκα έξω και η Βρισηίδα δεν μου μιλούσε. Εμένα δεν μου δόθηκε η ευκαιρία να απολογηθώ οπότε για ποια φιλία μιλάμε; Θέλω να της ευχηθώ τα καλύτερα, να μαθαίνω καλά νέα γιατί περάσαμε ωραίες στιγμές και βάζω τελεία. Έχω βάλει καιρό τελεία», συμπλήρωσε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Πηγή: koolnews.gr

Νίκος Μουρατίδης για Δέσποινα Βανδή: «Την έκανα πρωταγωνίστρια και εκείνη δεν μου μιλάει»

Ζέτα Μακρυπούλια: Συνεχίζεται το «γλέντι» στο Twitter για την πτήση που έχασε για Σάμο