Ευρυδίκη Παπαδοπούλου για Κωνσταντίνο Εμμανουήλ: «Είναι ευαίσθητη ψυχή, θα δώσει μέρος της αμοιβής του από το Survivor σε φιλοζωικές ομάδες»

Η εκρηκτική ξανθιά μπορεί να αποχαιρέτησε τον Άγιο Δομίνικο, αλλά –όπως όλα δείχνουν– σύντομα θα ενωθεί με τα δεσμά του γάμου με τον αγαπημένο της

Πριν λίγες ημέρες, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου αποχώρησε από το Survivor και επέστρεψε στην Ελλάδα από τον Άγιο Δομίνικο. Σήμερα, Παρασκευή 15/4, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, «Love It», και μίλησε τόσο για το διάσημο ριάλιτι επιβίωσης όσο και την προσωπική της ζωή.

Η πρόταση γάμου που δέχτηκε από τον αγαπημένο της, όταν βρισκόταν ακόμα στο Survivor 

«Δεν είχα στο μυαλό μου την πρόταση γάμου, που μου έκανε ο μέλλοντας σύζυγός μου, ο οποίος είναι καρδιολόγος. Ο σύντροφός μου ήρθε μέσα στο παιχνίδι μέσα από το στόμα του φίλου μου, του Ανανία, για τον οποίο δεν είχαμε πει ποτέ ότι θα είναι ο κουμπάρος, γιατί δεν είχαμε αναφερθεί ποτέ σε τέτοια γεγονότα. Όταν γύρισα και ήθελα να το ακούσω από το στόμα του, εξεπλάγην θετικά. Εμένα δεν μου αρέσουν οι τίτλοι στις σχέσεις, με ενδιαφέρει η αγάπη. Αφού τον αγαπάω και με αγαπάει, ας γίνει» δήλωσε η όμορφη επιχειρηματίας και influencer.

Η δωρεά ύψους 10.000 ευρώ στο μη κερδοσκοπικό οργανισμό «Χαμόγελο του Παιδιού» και τα επικριτικά σχόλια

«Όταν εκτίθεσαι, ο κάθε άνθρωπος μπορεί να πει ό,τι θέλει. Εγώ δεν δίνω βαρύτητα σε αυτά τα πράγματα, γιατί ξέρω πολύ καλά ποια είμαι. Εγώ βγαίνοντας αποφάσισα να κάνω δωρεά ένα μεγάλο μέρος της αμοιβής από το Survivor στο Χαμόγελο του Παιδιού. Όταν μαθεύτηκε και μπήκα στο Τwitter, το 99% έγραφε θετικά και το 1% έγραφε πικρόχολα σχόλια. Είναι όλα μέσα στο πρόγραμμα. Πάντα θα πουν οι άνθρωποι» εξήγησε η πρώην παίκτρια του Survivor.

Η αλλαγή στη συμπεριφορά του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ εντός του ριάλιτι επιβίωσης

«Ο Κωνσταντίνος είναι μία πολύ ευαίσθητη ψυχή, που αγαπάει πάρα πολύ τα ζώα και θέλω να πω ότι μου έχει εκμυστηρευτεί ότι θα δώσει ένα μέρος της αμοιβής του σε φιλοζωικές ομάδες. Ο Κωνσταντίνος, όταν μπήκε στο παιχνίδι, ήταν πολύ πιο ήρεμος. Όταν άρχισε να δέχεται επιθέσεις, άλλαξε. Τον αμφισβήτησαν από την αρχή. Δεχόταν ομαδική επίθεση» υποστήριξε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Survivor Ελλάδας – Νίκος Αντωνόπουλος: Αισθάνεται αδικημένος για την αποχώρησή του – «Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ δεν σεβάστηκε το θάνατο του πατέρα του Τάκη»

Ανθή Σαλαγκούδη: Γιατί αποφάσισε να δημοσιοποιήσει τη δική της κατάψυξη ωαρίων; – «Είναι ταμπού και είμαστε πολύ πίσω σε αυτό το θέμα»