Εύγε FIFA: Η Βραζιλιάνα καλλονή, Αντριάνα Λίμα, αναλαμβάνει Παγκόσμια Πρέσβειρα Φιλάθλων (pics)

Μία από τις πιο όμορφες γυναίκες του κόσμου, η Αντριάνα Λίμα, θα είναι πρέσβειρα της FIFA, όπως ανακοίνωσε σήμερα η Παγκόσμια Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Το εντυπωσιακό super model αναλαμβάνει Παγκόσμια Πρέσβειρα Φιλάθλων (Global Fan Ambassador) και θα κάνει την πρώτη της επίσημη εμφάνιση με το νέο της ρόλο, απόψε στο Παρίσι. Η Βραζιλιάνα θα παρουσιάσει το «FIFA Fan» κατά τη διάρκεια της τελετής για τη βράβευση των κορυφαίων του 2022.

Διαβάστε επίσης: ΑΕΚ: «Πυξίδα» η Νεάπολη για Φάληρο και Ηράκλειο (vid)

Introducing the first FIFA Global Fan Ambassador 🙌

In this role, @AdrianaLima will develop, promote and participate in several global initiatives involving fans from all over the world!

— FIFA (@FIFAcom) February 27, 2023

«Ως φίλη του ποδοσφαίρου, αισθάνομαι τιμή που επελέγην από τη FIFA ως η πρώτη Παγκόσμια Πρέσβειρα Φιλάθλων και που μού δίνεται η ευκαιρία να φέρω τους φιλάθλους ακόμα πιο κοντά στο παιχνίδι» είπε η Λίμα, η οποία στα 41 της παραμένει ένα από τα κορυφαία φωτομοντέλα του πλανήτη.

Έχει περπατήσει στις πασαρέλες σχεδόν όλων των κορυφαίων οίκων μόδας, ενώ έγινε ευρέως γνωστή ως «Άγγελος» της Victoria Secret, στις επιδείξεις της οποίας μετείχε ανελλιπώς από το 1999 έως το 2018.

«Η Αντριάνα αναπνέει και ζει για το ‘futebol’ (σ.σ. το ποδόσφαιρο στα βραζιλιάνικα) γι΄αυτό και αποτελεί εξαιρετική επιλογή ως συνδετικός κρίκος της FIFA και τους φιλάθλους σε όλον τον κόσμο. Όταν τη γνωρίσει κανείς, αισθάνεται αμέσως τη ζεστασιά, την ευγένεια, αλλά και το πάθος της για το παιχνίδι» είπε ο πρόεδρος της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Καίτη Φίνου: “Ο Στάθης Ψάλτης ακύρωσε τον γάμο μας, ένιωθα πολύ πιο γυναίκα με τον Λευτέρη Πανταζή”

Άννα Φόνσου: «Δεν βγαίνει καμία άλλη σταρ μετά την Αλίκη Βουγιουκλάκη» (VIDEO)