Εβελίνα Παπούλια: «Δεν θεωρώ ότι η κοπέλα αυτή (σ.σ. Φαίη Σκορδά) έχει κακές…».

Εβελίνα Παπούλια: «Δεν θεωρώ ότι η κοπέλα αυτή (σ.σ. Φαίη Σκορδά) έχει κακές…». “Παραποιήθηκαν τα λεγόμενά μου. Θέλω να πιστεύω ότι δεν έγινε εσκεμμένα, γιατί είχα πει 100 χιλιάδες όχι στη συγκεκριμένη εκπομπή”, αναφέρει χαρακτηριστικά η Εβελίνα Παπούλια.

Η ΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑ ΧΩΡΙΣΕ: ΤΟΥΣ ΤΑ ΚΑΝΕ ΜΑΝΤΑΡΑ Ο ΛΙΑΓΚΑΣ! ΕΤΣΙ “ΕΣΤΕΙΛΕ” ΤΟ ΝΙΚΟ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟ!

Ήταν στις 27 Ιανουαρίου, λίγο μετά την καταγγελία που έκανε η Ζέτα Δούκα για τον Γιώργο Κιμούλη, όταν δημιουργήθηκε το επεισόδιο στον τηλεοπτικό αέρα ανάμεσα στην Εβελίνα Παπούλια και την Φαίη Σκορδά. Είχε προηγηθεί η προβολή ενός βίντεο με δηλώσεις της ηθοποιού, το οποίο διέκοψε η παρουσιάστρια. Τα σχόλια της Φαίης είχαν προκαλέσει την άμεση αντίδραση της κ. Παπούλια.

Για το συγκεκριμένο περιστατικό, ρώτησε την ηθοποιό στην εκπομπή Καλύτερα Δε Γίνεται, ο Κώστας Τσουρός. Η Εβελίνα Παπούλια είπε τα εξής:

Εβελίνα Παπούλια για Πρωινό και Σκορδά: “Παραποιήθηκαν τα λεγόμενά μου

«Παραποιήθηκαν τα λεγόμενά μου, εγώ δεν μίλησα ποτέ ότι υπάρχει βία στην πειθαρχία. Έγινε μία σύγχυση. Αυτή η σύγχυση δεν ξέρω γιατί έγινε. Θέλω να πιστεύω ότι δεν έγινε εσκεμμένα, γιατί είχα πει 100 χιλιάδες όχι στη συγκεκριμένη εκπομπή (σ.σ. Το Πρωινό), οπότε αναγκάστηκα και βγήκα. Δεν θέλω να πιστέψω ότι υπήρχε αυτό το πράγμα».

Στη συνέχεια, η Εβελίνα Παπούλια ανέφερε: «Δεν θεωρώ ότι η κοπέλα αυτή (σ.σ. Φαίη Σκορδά) έχει κακές προθέσεις ή είναι κακός άνθρωπος. Νομίζω ότι κάπως στραβά ερμήνευσε και έπρεπε εγώ να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας. Ότι η πειθαρχία δεν έχει καμία σχέση με την βία ή με την ταπείνωση ή όλα αυτά».

Εβελίνα Παπούλια για Φαίη Σκορδά: “Δεν θεωρώ ότι η κοπέλα αυτή έχει κακές προθέσεις”

«Εξαγριώθηκα γιατί θεωρώ ότι όταν κάποιος βάζει λόγια στο στόμα σου, μετά δεν μπορείς να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας. Σου δημιουργούν μία κατάσταση γύρω από το όνομά σου, η οποία δεν είναι αληθινή. Σκέψου ότι αυτό ήταν κάτι πάρα πολύ φρέσκο, είχαμε σοκαριστεί όλοι. Πώς μπορείς να πάρεις θέση σε κάτι που έχεις σοκαριστεί. Ήταν η πρώτη στιγμή που έγινε. Και λες τώρα μα τι θέση να πάρω; Δεν ξέρω κάτι, δεν μου έχει πει κανένας κάτι. Τους ξέρω και τους δύο, τους εκτιμώ και τους δύο, οπότε τι να πω;», κατέληξε η Εβελίνα Παπούλια.

. Εβελίνα Παπούλια: «Δεν θεωρώ ότι η κοπέλα αυτή (σ.σ. Φαίη Σκορδά) έχει κακές…». – -.

Μαίρη Συνατσάκη: ”Πάντα υπάρχει μια φωνή μέσα μου που λέει “δεν ήσουν αρκετά καλή”.”

Μαίρη Συνατσάκη: ”Με τον Νίκο Μουτσινά δεν ταίριαξαν απόλυτα στην ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ”