Ευαγγελία Αραβανή για Ζέτα Μακρυπούλια: ”Κατ’ αρχάς, δεν υπάρχει θέμα αντιγραφής”

Ευαγγελία Αραβανή για Ζέτα Μακρυπούλια: ”Κατ’ αρχάς, δεν υπάρχει θέμα αντιγραφής” Η παρουσιάστρια του «Dancing with the stars 6» Ευαγγελία Αραβανή σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εφημερίδα Real μίλησε για το αν ενοχλείται από τα κακεντρεχή σχόλια ενώ απάντησε και όσους την αποκαλούν «κόπια της Μακρυπούλια».

 

Τι πιο κακεντρεχές έχουν γράψει για σένα που σε ενόχλησε;

«Ειλικρινά, δεν θυμάμαι κάτι συγκεκριμένο αυτή τη στιγμή. Ο,τι και αν γραφτεί όμως, δεν το αφήνω να με επηρεάσει ή τουλάχιστον προσπαθώ. Οι άνθρωποι που με γνωρίζουν, οι δικοί μου άνθρωποι και οι φίλοι μου, ξέρουν την αλήθεια και αυτό μου φτάνει. Δεν με ενδιαφέρει να ασχοληθώ με κάτι παραπάνω»

 

Το ότι είσαι «κόπια της Ζέτας Μακρυπούλια», που γράφτηκε, σε επηρέασε;

 

«Κατ’ αρχάς, δεν υπάρχει θέμα αντιγραφής, διότι ο κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός. Επίσης, δεν θα έμπαινα ποτέ στη διαδικασία να αντιγράψω κάποιον άλλον άνθρωπο. Η Ζέτα Μακρυπούλια είναι μια αξιόλογη παρουσιάστρια και ηθοποιός που εκτιμώ πολύ και έχει μια πολύ σημαντική πορεία στον χώρο αυτό. Ως Ευαγγελία, όμως, εγώ θέλω να κάνω όσο το δυνατόν πιο σωστά τη δουλειά μου και να αφήσω το δικό μου αποτύπωμα».

Στον εισαγγελέα ακόμα ένας ηθοποιός ως ύποπτος για βιασμό – Τι ερευνούν οι εισαγγελικές αρχές

Ζώδια: Αυτά είναι τα τρία ζώδια με τη μεγαλύτερη τάση προς την απιστία