Έβαλε τα γέλια on air η Κατερίνα Παναγοπούλου: Η επική δικαιολογία 50χρονου στα διόδια

evale-ta-gelia-on-air-i-katerina-panagopoulou-–-i-epiki-dikaiologia-50chronou-sta-diodia

Η ατάκα του 50χρονου στα διόδια, που έκανε την Κατερίνα Παναγοπούλου να βάλει τα γέλια on air στο κεντρικό δελτίο του Mega.

Η δικαιολογία ενός 50χρονου, ο οποίος επιχείρησε να περάσει τα διόδια και να μετακινηθεί εκτός νομού αλλά τον σταμάτησαν οι Αρχές, έκανε την Κατερίνα Παναγοπούλου να βάλει τα γέλια.

Το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Mega, όταν η παρουσιάστρια συνομιλούσε με τον διοικητή της Τροχαίας Αθηνών. κ. Λάσκο για το θέμα της αυξημένης κίνησης στα διότι εν όψει της Μεγάλης Εβδομάδας.

Αναφερόμενος στους επίδοξους εκδρομείς, των οποίων η μετακίνηση εκτός νομού δεν μπορούσε να δικαιολογηθεί, ο κ. Λάσκος είπε στην Κατερίνα Παναγοπούλου μία από τις περιπτώσεις που συνάντησε.

«Είναι πανθομολογούμενο ότι ως λαός είμαστε ευρηματικοί και χιουμορίστες. Κάποιος 50χρονος οδηγός επικαλέστηκε εγκυμοσύνη της πεθεράς του και όταν τον ρώτησε ο αστυνομικός ”μα πόσο χρονών είναι η πεθερά σας;” είπε ”είναι 45 αλλά είναι η δεύτερη σύζυγος του πεθερού μου”! Φυσικά επέστρεψε πίσω», της είπε ο κ. Λάσκος.

«Πρώτη φορά βλέπω άνθρωπο να αγαπάει τόσο πολύ την πεθερά του και να αλλάζει νομό για να πάει να την συναντήσει», σχολίασε η κ. Παναγοπούλου και έβαλε τα γέλια.

«Την αγαπάω και γω κυρία Παναγοπούλου, τη δική μου πεθερά. Ειρήσθω εν παρόδω και κάποιος άλλος 70χρονος μας είπε ότι έχει όψιμα ελαιόδεντρα. Φυσικά τον παρακαλέσαμε και επέστρεψε και αυτός ο κύριος πίσω», προσέθεσε ο κ. Λάσκος.

farma:-“telos-ta-ageladina-mastaria-gia-mena-–-fevgo”

Φάρμα: “Τέλος τα αγελαδινά μαστάρια για μένα – Φεύγω”

Ντέρμπι σε Τούμπα και Φάληρο

Ντέρμπι σε Τούμπα και Φάληρο