Eurovision 2023: Τα κορίτσια που έβαλαν «φωτιά» στο Λίβερπουλ (video και φωτογραφίες)

Πως γίνεται ένα μεγάλο μέρος του ανδρικού πληθυσμού να ανυπομονεί κάθε χρόνο για τη στιγμή που θα έρθει ο Μάιος και η Eurovision;

Μα είναι απόλυτα λογικό, αν σκεφτεί κανείς τα άγνωστα πολλές φορές κορίτσια που κάνουν την εμφάνισή τους στο Διαγωνισμό θέλοντας να μας δείξουν τις… ικανότητές τους.

Διαβάστε επίσης: Τρέχει να…κρυφτεί η Άντζελα Γκερέκου: «Όταν έκανα έρωτα μαζί της…»

Με τη φράση… «Θέλετε να με δείτε να χορεύω;» η Νόα Κιρέλ που εκπροσώπησε το Ισραήλ έβαλε «φωτιά» στη σκηνή της Eurovision και σε ολόκληρο το Λίβερπουλ που σίγουρα θα πέσει σε κατάθλιψη τώρα που η 22χρονη Νόα θα γυρίσει στη πατρίδα της. Ποιος θα μπορούσε να της αρνηθεί;

https://www.youtube.com/watch?v=Z3mIcCllJXY

«Μόνη της» κατάφερε να ξεσηκώσει ολόκληρο το στάδιο στο Λίβερπουλ, αλλά και πολλούς άνδρες που παρακολουθούσαν από τα σπίτια τους  η Πολωνή Μπλάνκα Στάικοβ που με το «Solo», το φόρεμα και το χορό της μας έδειξε μόνο ένα μικρό μέρος των ικανοτήτων της, αλλά στο Instagram αποκαλύπτει πολύ περισσότερα. Κρίμα που μάλλον ψηφίζουν μόνο γυναίκες στη Eurovision και η Πολωνία κατετάγη 19η.

Να σε λένε Μπρουνέτ και να είσαι όντως μελαχρινή κουκλάρα… Συνδυασμός ανεπανάληπτος. Κι όμως η Μπρουνέτ από την Αρμενία με το αισθησιακό τραγούδι της και τον ακόμη πιο αισθησιακό χορό της μαγνήτισε τα βλέμματα όμως δεν εκτιμήθηκε. Δέκατη τέταρτη η «Μελαχρινή» μας αλλά εμείς ακόμη και έτσι τη στηρίζουμε.

Latest

Eurovision 2023: «Ο Τσουβέλας τι κάνει εκεί;» – Φωτιά έβαλε στο Twitter η ομοιότητα του με τον Φινλανδό

Eurovision 2023: Ποια είναι η παρουσιάστρια Hannah Waddingham που είχε παίξει στο Game of Thrones