Eurovision : Πρόβλημα στην πρόβα της Stefania

eurovision

Λίγο πριν την εμφάνιση της Stefania στον Β’ ημιτελικό της Eurovision 2021, παρουσιάστηκε ένα πρόβλημα στην ελληνική αποστολή, κατά την διάρκεια της πρόβας.

Η Eurovision 2021 είναι σε εξέλιξη και η Stefania ετοιμάζεται μαζί με την ελληνική αποστολή για τον Β’ ημιτελικό, ώστε να εξασφαλίσει το εισιτήριο που οδηγεί στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου.

Παρόλα αυτά, λίγο πρώτη dress rehearsal, παρουσιάστηκε ένα πρόβλημα στην πρόβα. Σύμφωνα με την ελληνική αποστολή, το πρόβλημα είναι τεχνικής φύσεως και αφορά ορισμένα γραφικά-εφέ, τα οποία δεν λειτούργησαν όπως έπρεπε.

Επίσης, το πρόβλημα εντοπίστηκε στην παραμονή καπνού από την προηγούμενη εμφάνιση της Εσθονίας πάνω στη σκηνή που παρενέβησε στη σωστή λειτουργία των εφέ. Αυτό αναμένεται να λυθεί με την απομάκρυνση του καπνού που παραμένει ακόμα και πριν την εμφάνιση της Ελλάδας, και η πρόβα θα επαναληφθεί μόλις τελειώσει η dress rehearsal που βρίσκεται σε εξέλιξη για να διαπιστωθεί ότι όλα λειτουργούν ομαλά.

Έτσι, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, καθώς δεν υπάρχει θέμα στα εφέ, αλλά είναι ένα τεχνικό θέμα που αναμένεται να λυθεί, και όλα να κυλήσουν ομαλά στην αποψινή jury rehearsal.

Χamos

Βριλήσσια: Λήστεψαν για δεύτερη φορά 84χρονη- Θα ξανάρθουμε και για κοσμήματα.. την απείλησαν

Χamos

Προανακριτική: Ο Καλογρίτσας μπροστινός, ο Παππάς ο νονός