Eurovision: Πώς θα εμφανιστεί η Στεφανία Λυμπερακάκη στη σκηνή video

eurovision-:-pos-tha-emfanistei-i-stefania-lymperakaki-sti-skini

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για τους ημιτελικούς της Eurovision 2021 και η Στεφανία Λυμπερακάκη πραγματοποιεί εντατικές πρόβες. Πώς θα εμφανιστεί στη σκηνή του Rotterdam Ahoy.

Η Eurovision 2021 έχει μπει στη τελική ευθεία, καθώς σε λίγες ημέρες αρχίζουν οι ημιτελικοί του μουσικού διαγωνισμού και η Στεφανία Λυμπερακάκη που εκπροσωπεί την Ελλάδα πραγματοποιεί εντατικές πρόβες.

Μάλιστα, έκανε την πρώτη της τεχνική πρόβα στη σκηνή του Rotterdam Ahoy και ήταν εντυπωσιακή.

Η Στεφανία φορούσε μια ολόσωμη μωβ φόρμα δια χειρός Βρεττού Βρεττάκου, η οποία άφηνε γυμνά τα χέρια της, μωβ γάντια που έφταναν ως τον αγκώνα και ψηλές μπότες ίδιου χρώματος. Στη διάρκειας μισής ώρας πρόβα, όπως προβλέπεται από το πρόγραμμα, η Στεφανία και οι χορευτές Νίκος Κουκάκης, Κώστας Παυλόπουλος, Γιώργος Παπαδόπουλος και Μάρκος Γιακουμόγλου ανέβηκαν στην σκηνή πολύ καλά προετοιμασμένοι και με αυτοπεποίθηση.

Επίσης, κατά την έναρξη του τραγουδιού η Στεφανία εμφανίστηκε σε ένα catwalk ίδιου χρώματος, ενώ οι χρωματισμοί της σκηνής ήταν σε μωβ χρώματα. Και ως δια μαγείας, με τα ειδικά visual effects που χρησιμοποιεί η ελληνική αποστολή, είδαμε τη Στεφανία να χάνεται σε ένα ταξίδι, σε μια σύγχρονη μαγική πόλη.

Οι χορευτές συντονίστηκαν στις κινήσεις της, σε μια καλοδουλεμένη χορογραφία που έχει ετοιμάσει ο μετρ του είδους, Φωκάς Ευαγγελινός.

Η Στεφανία ανέβηκε σε μια σκάλα -η οποία είναι επιμελώς κρυμμένη πίσω από τα εφέ- και πέταξε ανάμεσα στα κτίρια μιας ονειρικής πόλης. Στη γέφυρα του τραγουδιού, η εικονική πραγματικότητα έγινε… αληθινή και οι χορευτές ντυμένοι στα λευκά πλαισίωναν τη Στεφανία ενώ έντονοι φωτισμοί έδεναν αρμονικά το σύνολο.

showbiz

Survivor 4 : Η σπόντα της Άννας Μαρίας Βέλλη στη παραγωγή

Χamos

ΚΚΕ: Η κυβέρνηση να απαντήσει συγκεκριμένα εάν διαπραγματεύεται με τον φυγόποινο ναζιστή εγκληματία Χρήστο Παππά