Εurovision 2022: Επιστρέφει ο Mahmood – Ψηλά στα στοιχήματα

Spoilers

Ήταν ένα από τα μεγάλα φαβορί στη Eurovision του 2019 που είχε γίνει στο Ισραήλ και για πολλούς αυτός που θα έπρεπε να είχε κερδίσει.

 

Ο λόγος για τον Mahmood, τον Ιταλό τραγουδιστή που τρία χρόνια πριν με το Soldi έφτασε μέχρι τη δεύτερη θέση, δίνοντας φόρα στους Måneskin που τελικά έφεραν τον διαγωνισμό στην Ιταλία.

Ε, λοιπόν, ο Mahmood επιστρέφει στον διαγωνισμό και θεωρείται ήδη το μεγάλο φαβορί για τη νίκη.

Ο Ιταλός τραγουδιστής διεκδίκησε εκ νέου το εισιτήριο για να εκπροσωπήσει τη χώρα του στη Eurovision και τα κατάφερε!
Θυμίζουμε ότι ο εκπρόσωπος της Ιταλίας στη Eurovision προκύπτει από το φεστιβάλ του Sanremo. Ο Mahmood, λοιπόν, μαζί με τον νεότερο συνάδελφό του, Blanco, είναι οι νικητές του 72ου φεστιβάλ του Sanremo και το τραγούδι τους Brividi θα ακουστεί κατευθείαν στον τελικό της Eurovision στις 14 Μαΐου.

Εννοείται ότι μέσα σε λίγες ώρες από τη νίκη τους το τραγούδι έσπαγε το ένα ρεκόρ μετά το άλλο στο Spotify ενώ η Ιταλία στα γραφεία στοιχημάτων θεωρείται το αδιαφιλονίκητο φαβορί.

Βέβαια, το τραγούδι δεν παίζεται πρώτο στα στοιχήματα μόνο και μόνο επειδή το ερμηνεύει ο Mahmood, που είναι εξαιρετικά δημοφιλής στους Eurofans.

Πρόκειται για ένα τραγούδι- «γροθιά» στο στομάχι με ένα πολύ δυνατό μήνυμα ενάντια στην ομοφοβία και στον κοινωνικό ρατσισμό, που συνοδεύεται και από ένα ιδιαίτερης αισθητικής video clip.
Εκεί βλέπουμε τον Mahmood να αγκαλιάζεται με έναν άντρα και να αναρωτιέται γιατί θα πρέπει να κρατάει κρυφή την αγάπη που έχει για έναν ομόφυλό του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το video clip του Brividi έχει πάνω από 12 εκατομμύρια προβολές μέσα σε ελάχιστες μέρες κυκλοφορίας και όλοι οι λάτρεις του διαγωνισμού πιστεύουν ότι η Ιταλία μπορεί να ξανακερδίσει τη Eurovision.

Αναμένουμε να δούμε τι τύχη θα έχει ο Mahmood στη Eurovision του 2022.

Διότι αν από δεύτερος το 2019, καταλήξει πρώτος το 2022, η Ελένη Φουρέιρα δεν θα μπορεί να αγνοεί άλλο την επιθυμία των Eurofans που θέλουν να τη δουν να επιστρέφει στον διαγωνισμό για να στεφθεί νικήτρια, όπως της αξίζει!

Με πληροφορίες από το znews

Spoilers

Λουτσέσκου: «Η μία ομάδα έπαιζε ποδόσφαιρο και η άλλη αντιποδόσφαιρο»

Spoilers

Επικοινωνία Μακρόν-Μπάιντεν ενόψει της επίσκεψης του Γάλλου Προέδρου στη Μόσχα