Έτσι ξεπέρασε το χωρισμό της με τον Κοντομηνά: Ο κούκλος πρώην της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου πριν τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου διανύει μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της, καθώς είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Μάλιστα, μέχρι το τέλος του καλοκαιριού, το ζευγάρι σχεδιάζει να επισημοποιήσει τη σχέση του, υπό άκρα μυστικότητα και παρουσία λίγων καλεσμένων.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ετοιμάζεται να επισημοποιήσει τη σχέση της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο

Όπως αναφέρει η Real News, αν και αρχικά η επιθυμία τους ήταν να κάνουν έναν μεγάλο και ανοιχτό γάμο, φαίνεται ότι τα σχέδιά τους άλλαξαν και το πάρτι που ονειρεύονταν θα γίνει αργότερα, πιθανότατα μαζί με τη βάφτιση του πρώτου τους παιδιού.

Στη συγκεκριμένη φάση, αυτό που επιθυμούν είναι η επισημοποίηση να γίνει με απλό και λιτό τρόπο, χωρίς άγχος, ώστε να αισθάνεται άνετη και ασφαλής η μέλλουσα μανούλα.

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ δεν έχει ξεκαθαρίσει, μέχρι στιγμής, αν θα αναλάβει κάποιο project την ερχόμενη σεζόν, αφού θέλει πρώτα να βεβαιωθεί ότι όλα κυλούν ομαλά με την εγκυμοσύνη, χωρίς ν’ αποκλείεται η πιθανότητα να απέχει από την τηλεόραση, με σκοπό να αφιερωθεί στην οικογένειά της.

Ο μελαχρινός άνδρας στη ζωή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου πριν από τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο

Αρκετά χρόνια μετά τον χωρισμό με τον Δημήτρη Κοντομηνά, σε μια σχέση που δεν είχαν παραδεχθεί και πολύ πριν μπει στη ζωή της ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ήταν ξανά ερωτευμένη με έναν νέο, ωραίο, μελαχρινό άνδρα.

Η παρουσιάστρια εθεάθη σε βραδινή της έξοδο στο Κέντρο Αθηνών, με τον αγαπημένο της, όπου απολάμβαναν το πρόγραμμα πίνοντας σαμπάνια. Η σχέση, πάντως, δεν κράτησε για πολύ καιρό.

Αργύρης Κοντόλαιμος: Τότε ήταν 15, τώρα πια 37 … τον «Αργύρη» από το 10 Λεπτά Κήρυγμα σήμερα δεν θα τον αναγνώριζε ούτε ο Λεωνίδας

Απέβαλε η Super Κική: Η δραματική ανακοίνωση της στο Instagram – φωτο