Έτερος εγώ: Γιατί χάλασε η συμφωνία με το Netflix!

όλα τα ερωτήματα θα απαντηθούν στον επερχόμενο 3ο κύκλο έτερος εγώ

όλα τα ερωτήματα θα απαντηθούν στον επερχόμενο τρίτο κύκλο.

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός ήταν ο Σωτήρης Τσαφούλιας όσον αφορά το Έτερος Εγώ και την συμφωνία με το Netflix. Για πρώτη φορά αποκάλυψε το πολύ μεγάλο ποσό που έδινε η δημοφιλής πλατφόρμα. Αλλά και όσα θα ακολουθήσουν στον τρίτο κύκλο της σειράς με τίτλο «Νέμεσις».

Το Έτερος Εγώ βρέθηκε μια ανάσα από το να γίνει η πρώτη ελληνική σειρά που μπαίνει στον κορυφαία πλατφόρμα streaming, το Netflix. Η συμφωνία όμως μεταξύ Cosmote και Netflix χάλασε την τελευταία στιγμή. Με τον σκηνοθέτη και σεναριογράφο της σειράς, Σωτήρη Τσαφούλια, να δίνει όλο το παρασκήνιο.

«Η προσφορά δεν αφορούσε εξαψήφιο, αλλά επταψήφιο νούμερο, το οποίο δεν άρχιζε ούτε με το ένα ούτε με το δύο οπότε το οικονομικό δεν ήταν το πρόβλημα», ανέφερε.

Στο απολαυστικό podcast «Παρακαλώ υποδεχτείτε…», με τον Λάμπρο Φισφή, ο Σωτήρης Τσαφούλιας ανέφερε πως για έξι μήνες διαπραγματευόταν με το Netflix.

Στη συνέχεια είπε πως αρχικά το Netflix ήθελε να κατέβει η σειρά από την Cosmote, με την τελευταία να απορρίπτει ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Όταν τελικά βρέθηκε η λύση, προέκυψε ένα μεγαλύτερο που αφορούσε τον τρίτο κύκλο, την λεγόμενη «Νέμεσις». «Το πράγμα άρχισε να χαλάει όταν η COSMOTE TV αποφάσισε για τους δικούς της λόγους, οι οποίοι είναι απόλυτα σεβαστοί από την πλευρά μου, τη σειρά να τη μεταδίσει στην Ελλάδα μόνο η COSMOTE TV.

Και το Netflix αυτό δεν το δέχτηκε. Το Netflix, από την αρχή, είχε στο μυαλό του κάτι σαν το “La Casa De Papel”».

Αποκάλυψε ότι στην πολυσυζητημένη Νέμεσις θα δούμε 51 νέους χαρακτήρες. Στους περισσότερους από τους οποίους οι σκηνές δεν θα υπερβαίνουν τις τρεις. Ακόμα ανέφερε για την επιστροφή της νοσοκόμα, η οποία είχε σχέση με τον Δημήτρη Λαΐνη στην ομώνυμη ταινία.

Κλείνοντας τόνισε ότι όλα τα ερωτήματα θα απαντηθούν στον επερχόμενο τρίτο κύκλο.

 

Άβα Γαλανοπούλου: Δείτε πώς είναι σήμερα;

ολυμπιακοί αγώνες τόκιο.ελληνική ξιφασκία

Δώρα Γκουντούρα: Στην κόψη του σπαθιού της!