Εσπασε το γυάλινο πάτωμα σε ουρανοξύστη του Σικάγο (βίντεο)

Ένα ταξίδι στην κορυφή του ψηλότερου κτιρίου στο Σικάγο μετατράπηκε σε οδυνηρή εμπειρία στον… ουρανό για κάποιους επισκέπτες, όταν μια προστατευτική επίστρωση στο γυάλινο μπαλκόνι άρχισε να σπάει κάτω από τα πόδια τους!

Οι επισκέπτες του πύργου Willis στο Σικάγο τρόμαξαν βλέποντας το γυάλινο πάτωμα του κτιρίου ξαφνικά να καταρρέει κάτω από τα πόδια τους.

Το περιστατικό συνέβη στο μπαλκόνι από το οποίο φαίνεται το αξιοθέατο του πρώην πύργου του Sears στον 103ο όροφο, το βράδυ της Δευτέρας.

Το βίντεο που καταγράφηκε από έναν επισκέπτη δείχνει το γυάλινο πάτωμα, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να δίνει στους επισκέπτες την αίσθηση του ύψους γύρω από την Windy City, να έχει θρυματιστεί σε χιλιάδες κομμάτια.

Κάποιος επισκέπτης δήλωσε στο CBS Chicago ότι η εμπειρία πήγε σε «ένα νέο επίπεδο φόβου» μετά από ένα θόρυβο και το πάτωμα φάνηκε να σπάει.

«Υπήρχε μια γυναίκα με δύο παιδιά και φαίνοταν πολύ χλωμή και φοβισμένη», είπε επισκέπτης στον τηλεοπτικό σταθμό.

Κάθε κομμάτι αποτελείται από τρία στρώματα από γυαλί πάχους μισής ίντσας που είναι τοποθετημένα σε ένα ενιαίο κομμάτι.

Το αξιοθέατο είχε κλείσει ακόμα μία φορά στο παρελθόν, όταν εμφανίστηκαν ρωγμές σε μια επίστρωση πρόληψης γρατζουνιών, την ώρα που μια οικογένεια από την Καλιφόρνια έβλεπε την πόλη.

Οι υπάλληλοι του Willis Tower λένε ότι μέρος του μπαλκονιού που έσπασε ήταν στην πραγματικότητα το προστατευτικό του στρώμα, το οποίο καλύπτει το πραγματικό γυαλί. Αυτό που δήλωσαν είναι πως οι επισκέπτες δεν κινδύνευσαν ποτέ πραγματικά, επειδή «το προστατευτικό στρώμα έκανε τη δουλειά του».

Written by stelios

Δήμοι: Τι αλλάζει στην απλή αναλογική μέσω ΚΕΔΕ -Μητσοτάκης: Άμεσα το ν/σ (έγγραφα)

Ε.Σ.Α.μεΑ.: Άμεση πρόσβαση των ΑμεΑ στα διαγνωστικά κέντρα