Ερωτευμένη η πριγκίπισσα Νταϊάνα με τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο; – Οι κάρτες με τα πονηρά υπονοούμενα που του έστελνε (pic)

Latest

Tην…παιχνιδιάρικη πλευρά της πριγκίπισσας Νταϊάνα αποκαλύπτουν μερικές κάρτες με πονηρά σεξουαλικά υπονοούμενα που είχε στείλει στον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο και αναμένεται να πουληθούν σε δημοπρασία σε λίγες ημέρες. Μερικοί μπορεί να νομίζουν πως ήταν ερωτευμένη μαζί του, αλλά στην πραγματικότητα ήταν ιδιαίτερα φιλική.

Διαβάστε επίσης: Ξεσπά η Μαρινέλλα: «Πρώτη μούρη το στρινγκ! Πετάει κ@λο η μία…»

Πρόκειται για δύο ευχετήριες κάρτες που στο εξωτερικό τους μέρος έχουν τυπωμένα σχέδια με… πονηρά υπονοούμενα, ενώ στο εσωτερικό υπάρχουν μηνύματα γραμμένα από την πριγκίπισσα Νταϊάνα. Με την ευκαιρία, αυτή ήταν η τελευταία της ευχή πριν πεθάνει.

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα μάλλον εμπνεύστηκε τις κάρτες από συζήτηση με τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο

Οι κάρτες, που εστάλησαν ταυτόχρονα, περιλαμβάνουν χειρόγραφα μηνύματα από την πριγκίπισσα Νταϊάνα, στα οποία έγραφε: «Αγαπητέ μου Τίνο, η πιο στοργική αγάπη όπως πάντα, από την Νταϊάνα» και «Αγαπητέ μου Τίνο, πολλή αγάπη από την Νταϊάνα». Το ένα έχει ένα επιπλέον μήνυμα από την πριγκίπισσα, που λέει: «Δεν μπορούσα να αποφασίσω ποια κάρτα να στείλω και μετά σκέφτηκα ότι θα απολαύσεις και τα δύο!».

«Ο λόγος για την αποστολή αυτών των καρτών, εκτός από το διασκεδαστικό κομμάτι της υπόθεσης, είναι ασαφής, καθώς οι κάρτες δεν αφορούν κάποια γενέθλια, Χριστούγεννα ή βάπτιση. Η Νταϊάνα πρέπει να είδε αυτές τις κάρτες και να σκέφτηκε τον Τίνο προτού τις αγοράσει και τις στείλει, πιθανώς εμπνευσμένη από μια συζήτηση που είχαν σε κάποια κοινωνική συγκέντρωση», γράφει ο οίκος δημοπρασιών σε σχόλιό του για τις συγκεκριμένες κάρτες.

Έως και 5.000 λίρες αναμένεται να «πιάσουν» οι κάρτες της πριγκίπισσας Νταϊάνα στον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο

Υπενθυμίζεται ότι ο τέως βασιλιάς της Ελλάδας Κωνσταντίνος Β’ ήταν πρώτος ξάδελφος του πρίγκιπα Φίλιππου, καθώς και οι δύο ήταν απόγονοι του βασιλιά Γεωργίου Α’ της Ελλάδας.

Τόσο ο πρίγκιπας Φίλιππος όσο και η πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν νονοί του πρίγκιπα Φίλιππου της Ελλάδας και της Δανίας, του μικρότερου γιου του Κωνσταντίνου Β’ και της Άννας Μαρίας, ο οποίος γεννήθηκε το 1986.

Οι κάρτες πωλούνται μεταξύ άλλων κομματιών βασιλικών αναμνηστικών στον οίκο δημοπρασιών, συμπεριλαμβανομένου ενός αξιοσημείωτου χειρόγραφου αυτόγραφου της βασίλισσας Βικτώριας, χωρίς έγγραφα, και του ξυπνητηριού του βασιλιά Χουάν Κάρλος Α’ της Ισπανίας.

Οι κάρτες πωλούνται στον οίκο δημοπρασιών Dominic Winter Auctioneers και αναμένεται να πουληθούν έως και 5.000 λίρες.

Πηγή: Athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Σοφία Βογιατζάκη για Αλέξη Γεωργούλη: «Τον έχω δει σε αρκετές εκδοχές και φάσεις του, ούτε μία στο δισεκατομμύριο δεν πάει στο μυαλό μου» (VIDEO)

Τους «ισοπέδωσε» η Ειρήνη Στεριανού: «Θέλω να με δέσει με χειροπέδες ο Νίκος Οικονομόπουλος» (vid)