Έρωτας με Διαφορά spoiler 2ος κύκλος: Ποιοι ηθοποιοί θα ταράξουν τις ισορροπίες στη ρομαντική κομεντί του STAR;

Έρωτας με Διαφορά β κύκλος: Οι νέοι χαρακτήρες στον δεύτερο κύκλο

Ο Έρωτας με Διαφορά έρχεται τη νέα σεζόν με τον δεύτερο κύκλο, όπου καινούργια πρόσωπα και χαρακτήρες μπαίνουν στη σειρά για να αναστατώσουν τους αγαπημένους μας πρωταγωνιστές. Ποιοι ηθοποιοί θα ταράξουν τις ισορροπίες στη ρομαντική κομεντί του STAR;

Η Ζέτα κι ο Κωστής έχουν περάσει από 40 κύματα για να μπορέσουν να είναι μαζί. Η σχέση τους, όμως, θα δοκιμαστεί και στη συνέχεια της ιστορίας! Νέοι χαρακτήρες έρχονται στον Έρωτα με Διαφορά και θα φέρουν τον πλήρη πανικό στο ζευγάρι, αφού σχετίζονται άμεσα με τους δύο πρωταγωνιστές.

Ήδη από το τρέιλερ βλέπουμε τον Κωστή να είναι σοκαρισμένος, αφού βλέπει μια παλιά του “γνωστή” μπροστά του. Ο λόγος για την Μίνα, που είχαν ερωτική σχέση στο παρελθόν. Η Νίκη Βακάλη θα είναι εκείνη που θα υποδυθεί τη Μίνα, η οποία πιάνει δουλειά στο μπαρ και θα κληθεί να δουλέψει αρμονικά μαζί με τον πρώην της.

Πώς θα το διαχειριστεί ο Κωστής και πώς θα αντιδράσει η Ζέτα;

Ο δεύτερος κύκλος του Έρωτα με Διαφορά θα αποτελείται από 13 επεισόδια με τη Νίκη Βακάλη να έχει αρκετά πρωταγωνιστικό ρόλο, αφού, σύμφωνα με το My TV, η συμμετοχή της στη σειρά θα διαρκέσει μέχρι και 11 επεισόδια!

Ένας ακόμη χαρακτήρας που θα επηρεάσει καθοριστικά την πλοκή είναι ο Γρηγόρης, ένας αντιπρόσωπος καλλυντικών που όχι μόνο θα συνεργαστεί άμεσα με τη Ζέτα, αλλά θα …

την διεκδικήσει με κάθε τρόπο. Τον Γρηγόρη θα υποδυθεί ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος, ο πρώην σύντροφος της Φαίης Ξυλά.

Ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος θα παραμείνει στον Έρωτα με Διαφορά για 6 επεισόδια!

Ο Έρωτας με Διαφορά θα έχει περισσότερες ανατροπές και κωμικοτραγικές καταστάσεις, με τα νέα πρόσωπα να φέρνουν μεγάλες εξελίξεις!

 

ατζουν

Top Chef spoiler: Ο Ατζούν Ιλιτζαλί αναμένεται να… κλέψει μερικές ιδέες από το MasterChef

showbiz

Showbiz news: Διάσημοι χώρισαν όταν κανείς δεν το περίμενε… Δεν είναι μόνο ο Ντέμης και η Βανδή