Έρωτας με διαφορά: Ο 2ο κύκλος και οι εκπλήξεις που έρχονται

erotas-me-diafora:-o-2o-kyklos-kai-oi-ekplikseis-pou-erchontai-(video)

Με σειρά θα συνεχίσουν στο STAR και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Αλλά το θέμα είναι ότι προς το παρόν δεν ψάχνουν κάποια καινούρια, αφού είναι ικανοποιημένοι με αυτή που έχουν.

Συγκεκριμένα, ο 2ος κύκλος της σειράς Έρωτας με διαφορά έρχεται την επόμενη σεζόν, αφού τα ποσοστά τηλεθέασης ήταν κάτι παραπάνω από ικανοποιητικά για το κανάλι. Μάλιστα,την είδηση ανακοίνωσε η Φαίη Ξυλά στη “Φωλιά των Κου κου” όταν η ηθοποιός βρέθηκε χθες στην εκπομπή μαζί με τον συμπρωταγωνιστή της Βασίλη Μίχα.

Παράλληλα, αποκάλυψαν και μια είσοδο – έκπληξη, αφού ο πρώην σύζυγος της ηθοποιού, Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος θα εμφανιστεί στη σειρά.

Με ποιους θα συνεχιστεί ο 2ος κύκλος στο Έρωτας με διαφορά
“Στη δεύτερη σεζόν θα έχουμε και τον Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο και είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό! Στην πρώτη σεζόν μπήκε ο κολλητός μου, που είναι ο Φάνης Μουρατίδης, δεύτερη σεζόν θα μπει ο πρώην σύζυγός μου, μόνο τον γιο μου δεν έχω βάλει να παίξει από τους αγαπημένους μου άντρες” δήλωσε χαρακτηριστικά η Φαίη Ξυλά.

Στην α’ σεζόν που ολοκληρώθηκε χθες οι τηλεθεατές παρακολούθησαν 12 επεισόδια, όσα περιλαμβάνει και ο δεύτερος κύκλος που ωστόσο δεν θα δούμε άμεσα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η σειρά θα επανέλθει στο STAR με νέα επεισόδια στο β μέρος της επόμενης τηλεοπτικής σεζόν, δηλαδή τον Ιανουάριο του 2022. Μάλιστα, χθες ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του β κύκλου με τον Αλέξανδρο Πανταζούδη, σκηνοθέτη της ρομαντικής κομεντί να σημάνει την ολοκλήρωσή τους μέσα σε κλίμα χαράς αλλά και συγκίνησης.

Survivor – αποκλειστικό: Ο πρώτος καυγάς Μαριαλένα – Σάκη στην ακτή

survivor-4-spoiler-(25/04):-agonas-me-souper-epathlo-fagitou

Survivor Spoiler (25-04): Αγώνας με σούπερ έπαθλο φαγητού