Έρωτας Φυγάς spoiler: Την διατάζει να μαζέψει τα πράγματά της

Η Ευγενία περνά πολύ χρόνο με τον αγαπημένο της Μάρκο κι έτσι έρχονται όλο και πιο κοντά. Ο Μάρκος, αποφασισμένος να δώσει μία δεύτερη ευκαιρία στον έρωτα, την φιλά παθιασμένα.. Η σχέση αυτή φουντώνει πιο πολύ. Ο Μάρκος και η Ευγενία έρχονται όλο και πιο κοντά, με αποτέλεσμα δύο γυναίκες να πληγώνονται βαθιά. Η Ρηνιώ και η Αλεξάνδρα θα έχουν έναν έντονο καυγά, με αφορμή το ειδύλλιο αυτό.

Η Ρηνιώ παρακολουθεί το ζευγάρι και σπεύδει να μοιραστεί το μυστικό της στην Αλεξάνδρα, αγνοώντας τις συνέπειες. Μόλις την αντικρίζει, της εξομολογείται πως ο Μάρκος και η Ευγενία είναι κι επίσημα μαζί. Η Αλεξάνδρα, μη μπορώντας να συγκρατήσει την οργή της, ξεσπά απέναντι στο νεαρό κορίτσι. Η ζήλια της την έχει κάνει να θολώσει τόσο, με αποτέλεσμα να μη βλέπει μπροστά της.

Η Ρηνιώ μένει παγωμένη. Η αρχόντισσα του σπιτικού την διατάζει να μαζέψει τα πράγματά της και να φύγει. Της τονίζει πως δε θα δουλεύει άλλο στο σπίτι των Δεμερτζίδων, αλλά θα μεταφερθεί στα κτήματα! Η Αλεξάνδρα δε θέλει να μαθαίνει νέα του Μάρκου και ειδικά νέα που σχετίζονται με τη νέα του σχέση. Η Ρηνιώ μαζεύει τα κομμάτια της και φεύγει πληγωμένη. Δε γνώριζε πως αυτές θα ήταν οι συνέπειες της πράξης της να ομολογήσει όσα είδε.

Μαρία Αστόγλου: Η Θεσσαλονικιά νικήτρια του Love Island ρίχνει το instagram με την εμφάνιση της

Nicole Thorne: Το γυμνό στήθος της διέλυσε το Instagram