Έρωτας Φυγάς spoiler: Ο Μάρκος αποκαλύπτει το παρελθόν του με την Αλεξάνδρα στην Ευγενία

Η Αλεξάνδρα βρίσκεται εγκλωβισμένη στην ψυχιατρική κλινική, όπου την έκλεισε η πεθερά της για να… την προστατεύσει, ώστε να μην επιχειρήσει ξανά να κάνει κακό στον εαυτό της.

Ο Μάρκος με την Ευγενία επιστρέφουν στη Μεσσηνία πιο ερωτευμένοι από ποτέ, ενώ η Στέλλα καταφέρνει να πετύχει το σκοπό της, να παρασύρει τον Στρατή στο κρεβάτι.

Ο Στέφανος πηγαίνει στη χωροφυλακή και καταθέτει ότι δεν έκανε καμία δολοφονική ενέργεια ο Δεμερτζής εναντίον τους.

Έτσι, ο Ιάσονας αφήνεται ελεύθερος κι επιστρέφει στο σπίτι, όπου ενημερώνεται για την απόπειρα αυτοκτονίας της Αλεξάνδρας, αλλά η Μαργέτα αρνείται να του πει πού βρίσκεται.

Την κουβέντα τους ακούει κρυφά η Στέλλα, η οποία φροντίζει να τον βρει κάποια στιγμή μόνο του και τον ενημερώνει για το πού είναι η σύζυγός του.

Ο Ιάσονας βρίσκει την Αλεξάνδρα στην ψυχιατρική κλινική όπου την έχει αφήσει η μητέρα του. Την παίρνει από εκεί και γυρίζουν στο σπίτι τους. Η Μαργέτα του λέει πως έκανε πολύ μεγάλο λάθος και θα το μετανιώσει.

Ο Μάρκος αποφασίζει να αποκαλύψει όλο το παρελθόν του με την Αλεξάνδρα στην Ευγενία, γιατί δεν θέλει να υπάρχουν ερωτηματικά στο μυαλό της.

Την ίδια ώρα, η Αλεξάνδρα νιώθει ευγνωμοσύνη για τον Ιάσονα. Αναγνωρίζει πως, παρότι εκείνη τον πλήγωσε δηλώνοντάς του ότι δεν θα τον αγαπήσει ποτέ, εκείνος δεν σταμάτησε να την αγαπάει και της το απέδειξε για μια ακόμα φορά, όταν ενάντια στη θέληση της μητέρας του πήγε και την έσωσε από το ψυχιατρείο.

Συγκινημένη, του υπόσχεται ότι θα αφιερώσει τη ζωή της σε εκείνον και το παιδί τους και κουρνιάζει στην αγκαλιά του…

Latest

Θα μείνεις άφωνος με την απίστευτη αλλαγή της μικρής «Νεφέλης» από τους «Λατρεμένους μου γείτονες» (pics)

Η Γη Της Ελιάς spoiler 2ος κύκλος: Σε μια στιγμή οργής την αρπάζει από το λαιμό