ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ SPOILER: Ερχεται μία ακόμη απόπειρα αυτοκτονίας

ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ SPOILER: Όπως είχαμε δει στα προηγούμενα επεισόδια, η Αλεξάνδρα είχε ταλαιπωρηθεί αρκετά ψυχολογικά. Η μόνη της σκέψη, ήταν να βάλει τέλος στη ζωή της…

ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ SPOILER: Ερχεται μία ακόμη απόπειρα αυτοκτονίας

Σκοπός της ήταν να πείσει τον Ιάσονα να της δώσει το παιδί. Όπλισε και απείλησε να πεθάνει μπροστά στα μάτια του. Βέβαια, εκείνος δεν “συγκινήθηκε” ιδιαίτερα. Μετά από αυτό τη συγκλονιστική σκηνή, αναμένεται να έρθει κι άλλη σύντομα στις οθόνες μας, με την Αλεξάνδρα να κάνει ξανά απόπειρα!

Όπως δήλωσε η Ντάνη Γιαννακοπούλου, η Αλεξάνδρα αναμένεται να περάσει πολλά στη συνέχεια της αγαπημένης μας σειράς. Όπως επισήμανε:

«Η Αλεξάνδρα έρχεται και πάλι αντιμέτωπη με το διπρόσωπο χαρακτήρα του Ιάσονα, που όταν εκείνη πάει να διεκδικήσει αυτό που θέλει, της κόβει τα φτερά. Ο Ιάσονας της παίρνει το παιδί και η Αλεξάνδρα νιώθει ότι χάνει κάθε νόημα στη ζωή της. Και μέσα σε αυτή την απόλυτη παραίτηση, προβαίνει σε νέα απόπειρα αυτοκτονίας! Έπειτα από αυτό όμως θα τη δούμε να παίρνει τα ηνία στα χέρια της και να διεκδικεί».

Επομένως, η Αλεξάνδρα αναμένεται να κάνει νέα απόπειρα αυτοκτονίας, ταράζοντας τις ισορροπίες, στη σειρά Έρωτας Φυγάς. Το σοκ της οικογένειας θα είναι τεράστιο.

serfare.com

Σασμός spoiler 2ος Κύκλος spoiler: Η Νάντια μετακομίζει! Τι θα συμβεί μεταξύ με τα δύο αδέλφια στο ίδιο σπίτι;

Τάμτα: Η τρομακτική φωτογράφιση που προκάλεσε αντιδράσεις στα social media