Έρωτας Φυγάς SPOILER: Επεισόδιο 95, 96, 97, 98, 99

Έρωτας Φυγάς – Επεισόδιο 95, 96, 97, 98, 99  Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Έρωτας Φυγάς του ΟΠΕΝ …

Έρωτας Φυγάς – Επεισόδιο 95, 96, 97, 98, 99

Έρωτας Φυγάς – Επεισόδιο 95

Ο Ιάσονας λέει στη μητέρα του ότι γνώριζε απ’ την αρχή πως δεν μπορεί να κάνει παιδιά και πως το παιδί είναι του Μάρκου. Και η Μαργέτα παραδέχεται πως το γνώριζε κι αυτή κι ό,τι έκανε το έκανε για καλό δικό του. Βρίσκουν την Στέλλα που επιμένει πως είναι έγκυος από τον Ιάσονα. Όταν αυτός την απειλεί με όπλο τους λέει πως το παιδί είναι του Στρατή. Αυτοί το λένε στο Στρατή για να αναλάβει τις ευθύνες του. Αυτός αρνείται. Το μαθαίνει η Γεωργία και δημιουργείτε μεγάλη ένταση. Απ’ την άλλη η Αλεξάνδρα ζει με τη σκέψη του Μάρκου και αν διάβασε το γράμμα, μα αυτός μοιράζει προσκλητήρια για το γάμο του.

Έρωτας Φυγάς – Επεισόδιο 96

Η Στέλλα επιμένει πως τα μωρό είναι του Στρατή. Η Μαργέτα τη διώχνει από το αρχοντικό αλλά φροντίζει να πάει σε άλλο σπίτι για δουλειά. Η Γεωργία πετάει τα ρούχα του Στρατή έξω και τον διώχνει από το σπίτι. Η Χαρά λαμβάνει ένα σημείωμα από έναν άγνωστο που της ζητάει να συναντηθούνε με τα αρχικά Γ.Γ. Η Παναγιώτα βρίσκει βρεγμένο το γράμμα της Αλεξάνδρας κάτω από το κρεβάτι του Μάρκου. Η Ελπίδα μαθαίνει πως η Άννα δουλεύει στο ψητοπωλείο του Περικλή και γίνεται έξαλλη. Η Αλεξάνδρα έχει ζαλάδες και τάση για εμετό. Την πηγαίνουν στο νοσοκομείο όπου οι εξετάσεις αίματος δείχνουν πως είναι ξανά έγκυος… Ο Μάρκος είναι μπροστά και το ακούει.

Μαρία Εκμεκτσίογλου: Παρακολουθούσε τα ραντεβού των παιδιών της – «Νοίκιαζα αυτοκίνητα, φορούσα ξανθιές περούκες»

Latest

Τζένιφερ Λόπεζ: Πουλάει την πολυτελή βίλα της στο Λος Άντζελες για $42.500.000