>

ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ παντού! Τερματοφύλακας στα συμφέροντα των εργαζομένων, «πόδι» & στη Βουλή

Παντού απλώνει τα πλοκάμια της η, νεοσύστατη, ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ, η οποία πήρε πρόσφατα την δέσμευση του προέδρου του ΑΣΕΠ για την ανακοίνωση των οριστικών πινάκων της 3Κ αλλά και του τομεάρχη Διοικητικής Ανασυγκρότησης της ΝΔ Γ.Γεωργαντά για συνέχιση κανονικά των διορισμών αλλά της «ουράς» της 3Κ.

Με σημερινή της, λοιπόν, ανακοίνωση «η ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ χαιρετίζει το γεγονός ότι ο συνάδελφος και εκπρόσωπος των συμβασιούχων στο Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου εργαζομένων του Δήμου Αιγάλεω, Δημήτρης Διαμάντης προσελήφθη στο τεχνικό επιτελείο της

Π.Α.Ε. Αιγάλεω και θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στο ποδοσφαιρικό τμήμα, της ομάδας της πόλης, για την ερχόμενη ποδοσφαιρική περίοδο, ως προπονητής τερματοφυλάκων (σ.σ. προφανώς και για να αποκρούουν τις αυθαιρεσίες εργοδοτών και «συνδικαλιστών» σε βάρος των εργαζομένων). Δημήτρη πολλά συγχαρητήρια  και πάντα επιτυχίες…», καταλήγει η ανακοίνωση.

Μάλιστα, τα μέλη της ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗΣ, χθες το βράδυ είχαν δείπνο εργασίας με τον υποψήφιο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στη Δυτική Αθήνα, Θανάση Παπαχριστόπουλο (φωτο), βάζοντας «πόδι» και στη Βουλή.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ, ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ

Περιοδεία Τσίπρα στα Δωδεκάνησα -Επαφές με νέους εργαζόμενους στον τουριστικό κλάδο

Η μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού του tzoker.gr ετοιμάζει βαλίτσες για το ταξίδι των ονείρων της