Έρχονται πάλι αντιμέτωποι Δημήτρης και Μιχάλης

erchontai-ksana-antimetopoi-dimitris-kai-michalis

Αγγελική εξελίξεις: Ο Δημήτρης και ο Μιχάλης έρχονται ξανά αντιμέτωποι, μετά τα τελευταία γεγονότα που έβαλαν σε κίνδυνο την Αγγελική. Παρόλο που εκείνη ζήτησε με έμμεσα με τη στάση της να μη δημιουργηθούν φασαρίες, ο Μιχάλης και η Ζωή είναι κάθετοι. Γνωρίζουν τα όσα πέρασε οι αγαπημένη τους και αποφασίζουν να δράσουν.

Αγγελική εξελίξεις: Έρχονται ξανά αντιμέτωποι Δημήτρης και Μιχάλης

Έτσι και συμβαίνει. Ο Μιχάλης βρίσκεται στο κτήμα, με τη μοιραία συνάντηση να γίνεται αναπόφευκτη. Ο Δημήτρης τον εντοπίζει από μακριά και τον πλησιάζει. Τον ρωτάει τι δουλειά έχει εκεί, με τον Μιχάλη να εξοργίζεται. Άλλωστε, έχει ήδη ανεχτεί πολλά. Δε θα ανεχτεί όμως την ειρωνεία του και την άνεσή του, κάνοντας πως δε συμβαίνει τίποτα.

Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα, ο Μιχάλης και ο Δημήτρης να ανταλλάξουν βαριές κουβέντες, στη σειρά Αγγελική. Ο Μιχάλης τον αρπάζει και τον προειδοποιεί να μείνει μακριά από την Αγγελική. Του τονίζει πως θα κάνει τα πάντα για να την προστατεύσει και πως την επόμενη φορά που θα την πειράξει, θα έχει να κάνει μαζί του.

Η κατάσταση στους Αργυρούς έχει ξεφύγει. Όλοι ανησυχούν, τόσο για την Αγγελική, όσο και για τον Δημήτρη. Ο Δημήτρης είναι ικανός να φτάσει στα άκρα, προκειμένου να βγάλει από τη μέση τη Αγγελική. Μπορεί η απαγωγή να απέτυχε, όμως τα σχέδια περί εξόντωσης, συνεχίζονται. Μάλιστα, δε δείχνει να φοβάται από τις απειλές του Μιχάλη.

Αντίθετα, ρίχνει κι άλλο λάδι στη φωτιά, προκαλώντας τον. Εκείνος, όμως, σεβόμενος την Αγγελική, δε μπορεί να κάνει όσα θέλει.

Για την αρχική σελίδα « Αγγελική » πατήστε ΕΔΩ

Φιλική νίκη της Σουηδίας (2-0) επί της Φινλανδίας

Φιλική νίκη της Σουηδίας (2-0) επί της Φινλανδίας

«Βενιζέλεια – Χανιά»: Νικητής ο Φρατζεσκάκης στη σφυροβολία

«Βενιζέλεια – Χανιά»: Νικητής ο Φρατζεσκάκης στη σφυροβολία