Viral βιντεο: Ο Πικέ πήγε στο γήπεδο οδηγώντας ένα Renault Twingo (VIDEO)

Το ‘πε και το έκανε ο Ζεράρ Πικέ, ο οποίος πήγε στο γήπεδο οδηγώντας ένα Renault Twingo, δίνοντας με αυτό τον τρόπο την απάντησή του για το τραγούδι της Σακίρα.

Ο καυγάς των δύο ξεκίνησε όταν η Κολομβιανή σούπερ σταρ του τραγουδιού κυκλοφόρησε ένα νέο τραγούδι την περασμένη εβδομάδα, στο οποίο εξαπέλυσε επίθεση εναντίον του πρώην της και της νέας του συντρόφου.

Στο τραγούδι, που κυκλοφόρησε μαζί με τον Αργεντινό παραγωγό Bizarrap, η Σακίρα έκανε μια σειρά από αναφορές στον πρώην παίκτη της Μπαρτσελόνα και το παρελθόν τους, ενώ άφησε αιχμές κατά της νέας του αγαπημένης, της 23χρονης Κλάρα Κία.

Συγκεκριμένα, δύο ατάκες τράβηξαν την προσοχή των έκπληκτων ακροατών σε όλο τον κόσμο, εμπνέοντας χιλιάδες memes και αστεία στο διαδίκτυο: «Αντάλλαξες μια Ferrari με ένα Twingo, αντάλλαξες ένα Rolex με ένα Casio».

Φαίνεται όμως ότι ο Πικέ πήρε με χιουμοριστική διάθεση το τραγούδι εναντίον του. Το βράδυ της Παρασκευής, κατά τη διάρκεια μιας ζωντανής μετάδοσης από το πρωτάθλημα των επτά ομάδων του King’s League, ανακοίνωσε ότι η Casio είχε πλέον συμφωνία με την ποδοσφαιρική λίγκα, επιμένοντας ότι η συμφωνία ήταν πραγματική και μοιράζοντας ρολόγια στους συμπαρουσιαστές του.

“Casio”:
Por el anuncio de Gerard Piqué en la #KingsLeague pic.twitter.com/MIIQpR5BPB

— ¿Por qué es tendencia? (@porquetendencia) January 13, 2023

Σήμερα, Κυριακή, ο λογαριασμός του King’s League ανήρτησε ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται ο Πικέ να φτάνει στο γήπεδο οδηγώντας ένα… Renault Twingo.

El presi @3gerardpique acaba de llegar pic.twitter.com/o5ZFeiENaf

— Kings League InfoJobs (@KingsLeague) January 15, 2023

Σε μια ακόμη πιο παράξενη τροπή της ιστορίας, ένας δημοσιογράφος στη Βαρκελώνη αποκάλυψε ότι μια κούκλα μάγισσα σε φυσικό μέγεθος είχε τοποθετηθεί σε ένα από τα μπαλκόνια της κατοικίας της Σακίρα στην επαρχία της Καταλονίας – απέναντι από το σπίτι της πεθεράς της.

#Viral 👾 | Shakira se ‘venga’ de sus exsuegros al conocer que los padres de Piqué sabían la existencia de Clara Chía colocando una bruja en el balcón que mira hacia la casa de los padres de su ex pareja y poniendo la música de su último single a todo volumen. pic.twitter.com/W7AA2w9PAG

— Revista Panorama (@panorama_la) January 15, 2023

Σε ένα σύντομο βίντεο που μοιράστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ακούγεται το τραγούδι της για τον Πικέ να παίζεται μέσα στο σπίτι, με τη μάγισσα σε κοινή θέα.

«Εξαφανισμένη» η Αθηνά Ωνάση – Η απομόνωση, η προσωπική ζωή και η περιουσία της!

Ηλίας Ψινάκης: Φωτογραφίζεται γυμνός και μας θερμοπαρακαλά να…