Επίθεση με βιτριόλι: Η Ιωάννα θα παραστεί στη δίκη, θέλει να δει τη γυναίκα που ήθελε να της πάρει τη ζωή

Spoilers

Την Τετάρτη η Ιωάννα Παλιοσπύρου θα έρθει αντιμέτωπη στις δικαστικές αίθουσες με τη γυναίκα που της έριξε το βιτριόλι στο πρόσωπο.

«Το πλαίσιο ποινής είναι από 5-15 χρόνια. Εκείνο που ζητά η Ιωάννα είναι να τιμωρηθεί η καθ’ ομολογίαν δράστης στο μέτρο και στο βαθμό, στον οποίο επιτρέπει η ελληνική δικαιοσύνη. Είναι ευτύχημα ότι δεν έχει διαρρεύσει το σύνολο της δικογραφίας, οπότε υπάρχουν πολλά καινούργια στοιχεία που θα παρουσιαστούν στη δίκη. Μπορώ εύκολα να πω ότι τέτοιου είδους υποθέσεις δεν σχεδιάζονται και δεν υλοποιούνται από έναν άνθρωπο.

Προφανώς και υπάρχουν συνεργοί, όμως δεν συνεπάγεται άμεσα ότι θα κατηγορηθούν ή μπορούν να κατηγορηθούν αν δεν υπάρχουν αποδείξεις.

Η Ιωάννα θα παραστεί στο δικαστήριο. Φαντάζομαι ότι θα παραστεί και η 36χρονη.

Είναι απολύτως φυσιολογικό να θέλει να παραστεί στο δικαστήριο και να κοιτάξει τον άνθρωπο που παραλίγο να της αφαιρέσει τη ζωή και σήμερα βιώνει μια φυλακή, η οποία είναι πολύ μεγαλύτερη από την όποια φυλακή θα βιώσει η δράστης. Όσο πλησιάζουν οι ώρες, ο οργανισμός της «πέφτει» γιατί τέτοιου είδους ζημιές στον οργανισμό …

το πρώτιστο που αποζητούν για να μπορέσουν να επουλωθούν είναι να υπάρξει απόλυτη ψυχική ηρεμία, που καταλαβαίνετε ότι δεν μπορεί να υπάρχει όσο πλησιάζει το δικαστήριο».

 

Άγριες Μέλισσες spoiler

Άγριες Μέλισσες spoiler: Η Δρόσω σταρ του θεάτρου

Ήλιος: Επεισόδιο 9 – Β Κύκλος