Επίθεση με καυστικό υγρό: Η Τ.Στεφανίδου αναρωτιέται… τι έκανε έξω το κορίτσι μετά τις 9 το βράδυ (video)

Αντιδράσεις για ακόμα μια φορά προκάλεσε η παρουσιάστρια Τατιάνα Στεφανίδου για τον τρόπο με τον οποίο η ίδια και η εκπομπή της κάλυψαν την επίθεση που δέχθηκε η 25χρονη έγκυος με καυστικό υγρό, πριν λίγα 24ωρα, ενώ περπατούσε στην γειτονιά της, στην Κυψέλη.

Η παρουσιάστρια, που συνηθίζει να τοποθετείται με τρόπο αμφιλεγόμενο σχετικά με ζητήματα της επικαιρότητας, αυτή τη φορά ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων για τις παρατηρήσεις της αναφορικά με την επίθεση με καυστικό υγρό που δέχθηκε 25χρονη έγκυος.

Η κάλυψη της επίθεσης ξεκίνησε με τον ρεπόρτερ της εκπομπής να δηλώνει ότι σύμφωνα με γείτονες της κοπέλας, η ίδια «δεν έχει δώσει ποτέ δικαιώματα», αυτά τα τρία χρόνια που ζει στην περιοχή με τον σύντροφό της, χωρίς βέβαια να διευκρινίζει τι είδους «δικαιώματα» είναι αυτά που θα δικαιολογούσαν την επίθεση σε βάρος της.

«Αυτά που έχει πει είναι πάρα πολύ λίγα και έχουν πάρα πολλά θολά σημεία. Εδώ βλέπουμε το σημείο που έγινε η επίθεση κοντά στο ναό της Αγίας Κυριακής στην Κυψέλη» ανέφερε η Τατιάνα Στεφανίδου, ενώ έδειχνε το γραφικό της εκπομπής για την επίθεση.

«Σύμφωνα με τα λεγόμενα της κοπέλας πάντα, ένα αυτοκίνητο μπλε χρώματος σταματά εκεί που βρισκόταν εκείνη, αρκετά αργά τη νύχτα, δε ξέρουμε γιατί το κορίτσι βρέθηκε εκεί.

Εκείνο θα το εξηγήσει στους αστυνομικούς γιατί στις 9 το βράδυ υπάρχει η απαγόρευση κυκλοφορίας. Μετά τις 9 επιτρέπεται να κυκλοφορούν συγκεκριμένες κατηγορίες εργαζομένων» σημείωσε με νόημα η Τατιάνα Στεφανίδου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κατερίνα Καραβάτου: “Οι γονείς μου, δήλωσαν ψεύτικη ημερομηνία γέννησης”

Ρένος Χαραλαμπίδης: Η απίστευτη ιστορία και το σοκ με την γέννησή του