Επιστροφή εκδρομέων: Μεγάλη κίνηση στην Αθηνών – Κορίνθου

Με τα… γνωστά προβλήματα ξεκίνησε η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα στο κλεινόν άστυ. Αν και η επιστροφή δεν έχει πάρει ακόμα μαζικά χαρακτηριστικά, η κίνηση των οχημάτων διεξάγεται με δυσκολία στην Ε.Ο Αθηνών Κορίνθου με τα αυτοκίνητα να προχωρούν… σημειωτόν από τα διόδια Καλαμακίου στον Ισθμό μέχρι την Ελευσίνα.

Τα προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων ξεκίνησαν λίγο μετά τις 6.00 το απόγευμα όταν οι πρώτες ουρές που σχηματίστηκαν στα διόδια Καλαμακίου ξεπερνούσαν τα τα 300 μέτρα.

Τα πρώτα προβλήματα έχουν κάνει την εμφάνισή τους και στην Εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας όπου στα διόδια των Αφιδνών έχει σχηματιστεί ουρά που φθάνει τα 100 μέτρα.

Στο μεταξύ ομαλοποιήθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην Ολυμπία Οδό και συγκεκριμένα στην περιοχή των Αγίων Θεοδώρων στο ρεύμα προς Αθήνα όπου νωρίτερα το μεσημέρι είχε σημειωθεί καραμπόλα πέντε αυτοκινήτων.

Εξαιτίας της σύγκρουσης και αυξημένης κίνησης είχε δημιουργηθεί μεγάλο μποτιλιάρισμα. Σύμφωνα με την τροχαία τα αυτοκίνητα έχουν απομακρυνθεί από το σημείο και η κίνηση στο σημείο διεξάγεται ομαλά.

 

Θεσσαλονίκη: Ουρά ενός χιλιομέτρου στα Μάλγαρα

Σημειώνεται πως η κίνηση των οχημάτων στην Εγνατία Οδό και τη Μουδανίων πραγματοποιείται ομαλά και με φυσιολογικές ταχύτητες.

Αντίθετα προβλήματα υπάρχουν στα Μάλγαρα με αποτέλεσμα αρκετές φορές να ανοίγουν οι μπάρες των διοδίων ώστε να αποσυμφορείται η κίνηση των οχημάτων.

Λίγο μετά τις οκτώ το βράδυ, όπως μετέδωσε η τηλεόραση του ΣΚΑΙ, η ουρά στα διόδια των Μαλγάρων έφθανε το ένα χιλιόμετρο.

 

«Λαϊκή Συσπείρωση» κατά «Ρουβίκωνα» για την επίθεση στο δημαρχείο Ηλιούπολης

Τράπεζες: Την Πέμπτη αλλάζει το ωράριο συναλλαγών -Πώς διαμορφώνεται