Επίσκεψη της Κ. Σακελλαροπούλου στους γονείς της Ελένης Τοπαλούδη

episkepsi-tis-k.-sakellaropoulou-stous-goneis-tis-elenis-topaloudi-–-to-tryfero-chadi-stin-mitera-tis

Στα πλαίσια της επίσκεψης της στην Θράκη η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου δεν παρέλειψε να επισκεφθεί τους γονείς της Ελένης Τοπαλούδη

Η επίσκεψη της Προέδρου της Δημοκρατίας στην οικία Τοπαλούδη έγινε στο περιθώριο της περιοδείας της στη Θράκη. Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου επισκέφθηκε τους γονείς της Ελένης Τοπαλούδη, που βασανίστηκε με απίστευτη βαρβαρότητα και δολοφονήθηκε με αγριότητα.

Η κ. Σακελλαροπούλου συνομίλησε για αρκετή ώρα με τον Γιάννη και την Κούλα Τοπαλούδη, την οποία άγγιξε τρυφερά, σε μία ανθρώπινη, συμπονετική κίνηση.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας χαρακτήρισε την επίσκεψή της ως «ένδειξη ελάχιστης συμπαράστασης για την αποτρόπαιη δολοφονία της κόρης τους Ελένης» και σε ανάρτησή της στο Twiter τόνισε ότι:

«Πρέπει όλοι να συμβάλουμε, πολιτεία και κοινωνία, ώστε να εξαλειφθεί το απεχθές φαινόμενο της σεξιστικής βίας».

Δείτε την ανάρτηση της ΠτΔ:

Στην επίσκεψή μου στο Διδυμότειχο συναντήθηκα με την οικογένεια Τοπαλούδη, ως ένδειξη ελάχιστης συμπαράστασης για την αποτρόπαιη δολοφονία της κόρης τους Ελένης. Πρέπει όλοι να συμβάλουμε, πολιτεία και κοινωνία, ώστε να εξαλειφθεί το απεχθές φαινόμενο της σεξιστικής βίας. pic.twitter.com/mdsiR5bEXi

— President GR (@PresidencyGR) May 15, 2021

survivor μπαρτζης

Survivor 4 spoiler 16/5: Ο Νίκος Μπάρτζης αποχωρεί από το Survivor!

survivor

Survivor spoiler 15/5: Έτοιμος για ριζικές αποφάσεις είναι ο Ατζούν Ιλιτζαλί