Επικός Αντετοκούνμπο! Πώς σχολίασε ένα «τσουχτερό» δείπνο στο Λος Άντζελες:

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ξέρει να κερδίζει τις εντυπώσεις τόσο με το ταλέντο του, όσο και με το ταπεραμέντο του, εντός και εκτός παρκέ.

Αυτό συνέβη για ακόμη φορά, με τον σούπερ-σταρ των Μπακς να επισκέπτεται το Λος Αντζελες μαζί με την οικογένειά του (μιας και το Μιλγουόκι αποκλείστηκε από τη συνέχεια του ΝΒΑ), προκειμένου να απολαύσουν όλοι μαζί ένα δείπνο στο ξακουστό εστιατόριο «Catch», στο δυτικό Χόλιγουντ.

Κατά την έξοδό του, έγινε αντιληπτός από την κάμερα του ΤΜΖ και η απάντηση που έδωσε, όταν ρωτήθηκε πώς του φάνηκε το φαγητό ήταν παροιμιώδης: «Απίστευτο, αλλά πανάκριβο. Πανάκριβο.

Αυτή η πόλη δεν είναι για μένα!», είπε με μεγάλη δόση χιούμορ ο «Greek Freak», παρότι πρόκειται φυσικά για τους πλέον ακριβοπληρωμένους παίκτες του ΝΒΑ.

Οταν, πάντως, εκείνος που τραβούσε το βίντεο του αποκρίθηκε πως «Οκ, είναι ακριβό, αλλά έχεις πολλά λεφτά και τίποτα δεν μπορεί να είναι ακριβό όταν περνάς καλά με την οικογένειά σου», ο Αντετοκούνμπο χαμογέλασε και συμφώνησε, λέγοντας με νόημα «δεν μπορείς να βάλεις καμία τιμή σ’ αυτό».

«Ο Παύλος Χαϊκάλης είναι ένας χοντρομπεμπές που έκανε τηλεφωνικό σεξ»

Survivor – Σοφία Μαργαρίτη: Παίκτρια του Survivor στρέφεται νομικά κατά του Ατζούν Ιλίτζαλι και της παραγωγής – «Έχει μη αναστρέψιμα προβλήματα υγείας» (ΦΩΤΟ)