«Έπεσε ξύλο. Πολύ ξύλο. Τα βρήκαμε, όπως ήταν φυσικό, στο κρεβάτι»

Ήταν ένας από τους μεγαλύτερους έρωτες της χρυσής εποχής του κινηματογράφου, για τον οποίο ωστόσο δεν γνωρίζουμε πάρα πολλά. Η Σπεράντζα Βρανά, (η οποία και απεβίωσε στις 29 Σεπτεμβρίου 2009) έζησε μία θυελλώδη σχέση με τον πρωτοεμφανιζόμενο τότε, Κώστα Βουτσά, την οποία περιέγραψε με ανατριχιαστικές θα λέγαμε λεπτομέρειες στη βιογραφία της.

Όπως αναφέρει η ηθοποιός και τραγουδίστρια, ο Βουτσάς ήταν ένας πολύ φιλόδοξος νεαρός, που ήθελε πάση θυσία να πετύχει. Μάλιστα αρχικά, δεν τον είχε ερωτευτεί, και έκανε σχέση μαζί του μόνο και μόνο για να εκδικηθεί τη Στέλλα Στρατηγού με την οποία διατηρούσε τότε σχέση ο Βουτσάς, επειδή πίστευε ότι φλέρταρε τον πρώην της! Τελικά, ο Βουτσάς άφησε τη Στρατηγού, και έμεινε με τη Βρανά.

«Όσο τέλειος ήταν στον έρωτα τόσο κακός και πικρός ήταν στο κεφάλαιο δουλειά. Ήθελε να γίνει πρώτος. Μάλιστα συνήθιζε να λέει » Άντε να φύγετε εσείς οι παλιοί να έρθουμε εμείς οι νεότεροι”. Προφανώς και θεωρώ ότι ήρθε δίπλα μου επειδή ήμουν φίρμα εκείνη την εποχή. Δεν με αγάπησε αμέσως, αλλά είμαι σίγουρη ότι κάποια στιγμή με αγάπησε«, αναφέρει.

Όσο για τις εντάσεις και τις σκηνές ζηλοτυπίας, θυμάται ένα συγκεκριμένα περιστατικό: «Ο Κώστας εκείνη την περίοδο γύριζε τον Κατήφορο και πήγαινα κάποιες φορές κι εγώ στα γυρίσματα. Προσπαθούσε να με πείσει ότι τον ήθελε η Λάσκαρη για να ζηλέψω. Μια, δυο, νευρίασα και δεν ξαναπήγα στο στούντιο. Κανόνισα να βγω για φαγητό με τον Βουτσαρά τον τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού. Επέστρεψα ξημερώματα. Ο Κώστας ήταν ήδη εκεί. Δεν με βρήκε και είχε αφρίσει. Ήταν ο πρώτος μας μεγάλος καυγάς. Έπεσε ξύλο. Πολύ ξύλο. Τα βρήκαμε, όπως ήταν φυσικό, στο κρεβάτι».

Παρόλο που το 1961 αρραβωνιάστηκαν, η σχέση τους ήταν καταδικασμένη να αποτύχει. «Ναι τέτοιος κωλοχαρακτήρας ήμουν. Όσο ο Κώστας ήταν εντάξει απέναντί μου, ήμουν κι εγώ. Μόλις έκανε ότι μου κουνιόταν, αμέσως πήγαινα με τον πρώτο που έβρισκα μπροστά μου και τον κεράτωνα».

Τελικά το ζευγάρι, έπειτα από 4,5 χρόνια χώρισε οριστικά.

Πηγή: womantoc.gr

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Χορεύει με μαγιό και κουζινομάχαιρα και οι followers της ανησυχούν (VIDEO)

Ανέκδοτο με τρελή απάντηση: Οι απορίες του Μίμη