Επεισόδια στα Εξάρχεια – «Βροχή» από μολότοφ και κρότου λάμψης


Επεισόδια σημειώνονται αυτή την ώρα στα Εξάρχεια μετά την λήξη της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας κατά της αποφυλάκισης Κορκονέα. 

Ομάδες αγνώστων έριξαν μολότοφ και πέτρες κατά των αστυνομικών δυνάμεων, οι οποίες απάντησαν κάνοντας χρήση χημικών, στη συμβολή των οδών Ζωοδόχου Πηγής και Διδότου στα Εξάρχεια.

Δείτε φωτογραφίες από τα επεισόδια

_2088024981724970720_LP2_9409.jpg

Την συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν η «Πρωτοβουλία ενάντια στη Λήθη», οργανώσεις της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς και συλλογικότητες του αντιεξουσιαστικού χώρου ενάντια στη δικαστική απόφαση που οδήγησε στην αποφυλάκιση του Επαμεινώνδα Κορκονέα.

Οι διαδηλωτές αρχικά συγκεντρώθηκαν στο σημείο όπου δολοφονήθηκε ο Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος, στη συμβολή των οδών Τζαβέλα και Μεσολογγίου στα Εξάρχεια. Με κεντρικό σύνθημα «Το κίνημα θα πει την τελευταία λέξη, αυτές οι μέρες είναι του Αλέξη» οι συγκεντρωμένοι διαμαρτυρήθηκαν για την πρόσφατη απόφαση του Μεικτού Ορκωτού Εφετείου Λαμίας, σύμφωνα με την οποία, αναγνωρίστηκε στον Επαμεινώνδα Κορκονέα το ελαφρυντικό «του πρότερου σύννομου βίου». Υπενθυμίζεται ότι ο Επαμεινώνδας Κορκονέας αποφυλακίστηκε χθες Τρίτη.

Δείτε φωτογραφίες από την συγκέντρωση

414331.jpg

Written by alexandros

Ανείπωτη τραγωδία στη Ρόδο: Πνίγηκαν δύο αδερφές σε πισίνα ξενοδοχείου

26 Πασίγνωστοι Έλληνες που εγκατέλειψαν την Ελλάδα της κρίσης