Σασμός spoiler 2ος Κύκλος Alpha tv: Ο αστυνομικός στριμώχνει για τα καλά τον Μαθιό

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης, του οποίου το όνομα του ρόλου δεν είναι ακόμα γνωστό, θα υποδυθεί έναν νεαρό αστυνομικό, ο οποίος εμφανίζεται στο χωριό για να πάρει τη θέση του Γεράσιμου. Ο συγκεκριμένος ήρωας θα τεθεί στη διάθεση του Αντώνη, ο οποίος εκτιμά το ήθος και την ακεραιότητά του. Πάντως, η παρουσία του στην σειρά, θα προκαλέσει ταραχή σε πολλούς από τους πρωταγωνιστές.

 

Σε εντατικά όμως, γυρίσματα βρίσκεται αυτή την χρονική περίοδο ο Γιώργος Γεροντιδάκης ο οποίος εισβάλλει στην σειρά, στον ρόλο του Αστυνομικού, ο οποίος έρχεται στην Άνω Ποριά ταράζοντας τις ζωές πολλών πρωταγωνιστών. Ο ίδιος καλείται σαν αστυνομικός να διαλευκάνει μαζί με τον Αντώνη την υπόθεση της δολοφονίας του Άγγελου που εμπλέκεται άμεσα και ο Μαθιός καθώς όπως είναι ήδη γνωστό κατηγορείται για αυτή.

Ο ίδιος προκειμένου να διαλευκάνει την υπόθεση της δολοφονίας του Άγγελου Βρουλάκη, θα κάνει τα πάντα. Η παρουσία του μάλιστα δεν θα είναι και τόσο ευχάριστη στον Μαθιο. Ο Αστυνόμος θα κάνει την ζωή του ήρωα αρκετά δύσκολη και θα τον στριμώξει στην κυριολεξία στον τοίχο με σκοπό να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Πως θα εξελιχθεί όμως με το πέρας των επεισοδίων η σχέση ανάμεσα στον Μαθιό και τον Αστυνομικό;

Μίνα Αρναούτη: Ποζάρει με βαθύ αποκαλυπτικό ντεκολτέ σε βραδινή της έξοδο – instagram

Ελευθερία Ελευθερίου: Οι πόζες με μαγιό σε σκάφος – instagram