Σασμός spoiler 2ος Κύκλος Alpha tv: Για ποιον λόγο ο Λάζαρος έρχεται στο χωριό;

Για ποιον λόγο ο Λάζαρος έρχεται στο χωριό στην σειρά Σασμός, ποιος είναι ο σκοπός του και τι αποζητά; Ένας νέος ήρωας εισβάλει στην δραματική σειρά, με σκοπό να ταράξει τα νερά της Άνω Ποριάς. Ο λόγος για τον Λάζαρο ο οποίος είναι συγγενής της οικογένειας Βρουλάκη η οποία πενθεί τον αδικοχαμένο Άγγελο.

 

Τον συγκεκριμένο ρόλο, όπως σας έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενο άρθρο θα υποδυθεί ο Τιμόθεος Θάνος, ο οποίος ήδη έχει ξεκινήσει τα γυρίσματα του για την δεύτερη σεζόν.

Ο ρόλος του Λάζαρου εμπλέκεται άμεσα με την οικογένεια καθώς αυτός μαζί με τον Τηλέμαχο επισκέπτονται το χωριό με αφορμή τον θάνατο του Άγγελου.

Οι δυο τους θα συμπαρασταθούν στην οικογένεια τις δύσκολες αυτές ώρες και θα κάνουν τα πάντα για να βρουν τον φονιά. Μπορεί με τον θάνατο του Πετρή να κάνανε πίσω μετά από όλα όσα τους είπε τότε η Μαρίνα αλλά αυτή την φορά δεν θα μείνουν με τα χέρια σταυρωμένα.

Μετά τον Παύλο Βρουλάκη που θα υποδυθεί ο Στέλιος Μάινας, ένας ακόμη ήρωας εμφανίζεται στην Άνω Ποριά, ο Λάζαρος και ζητά δικαίωση για την φόνο του Άγγελου!

Ελευθερία Ελευθερίου: Οι πόζες με μαγιό σε σκάφος – instagram

Γιώργος Σαμπάνης – Ιωάννα Σαρρή: Ο μεθυσμένος Σαμπάνης και ο άγριος καβγάς του με την Ιωάννα Σαρρή σε μαγαζί στη Μεσσηνία – φωτο