Η γή της ελιάς spoiler 2ος Κύκλος mega: Ο Λυκούργος ξεσκεπάζει την εγκληματική οργάνωση

Ο Λυκούργος είναι ένα πρόσωπο που κατά τη διάρκεια του πρώτου κύκλου μάς απασχόλησε ιδιαίτερα και το ίδιο πρόκειται να συμβεί και στον δεύτερο, με όχι και τόσο ευχάριστο τρόπο εξίσου. Εκείνος, σκληρός Μανιάτης, με μπέσα και φιλότιμο, δεν αφήνει αναπάντητα ερωτήματα να βασανίζουν το μυαλό του. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, όπως θα δούμε στα καινούργια επεισόδια, διαπιστώνει ότι ο μελλοντικός γαμπρός του, ο Κωνσταντίνος, συναντιέται συχνά, αργά το βράδυ, με τον Δημοσθένη και τον παραξενεύει για το τι μπορεί να έχουν να συζητήσουν με τόση μυστικοπάθεια.

Κάποια στιγμή, ο Λυκούργος αποφασίζει να το ψάξει περαιτέρω και όσα καταφέρνει να ανακαλύψει τον κάνουν να χάσει τον ύπνο του. Έτσι, κρατάει στα χέρια του κάποια στοιχεία-φωτιά, που δείχνουν ότι οι δύο άντρες κρύβονται πίσω από την εγκληματική οργάνωση που δρα τελευταία στη Μάνη, της οποίας σκοτώνουν ηλικιωμένους και εύπορους ανθρώπους και έπειτα αρπάζουν όλη την περιουσία τους. Πλέον, καταλαβαίνει από πού προέρχεται η μεγάλη περιουσία που έχει δημιουργήσει ο Κωνσταντίνος και …

δεν αργεί να ενημερώσει σχετικά την κόρη του, την Ισμήνη. Χωρίς να της δώσει πολλές πληροφορίες, ώστε να μη θέσει σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα της ίδιας ή του παιδιού της, της λέει ότι ο αγαπημένος της εμπλέκεται σε εγκληματική οργάνωση και κινδυνεύουν όλοι. Μόνο που για αυτή την εξέλιξη ενημερώνεται ο Κωνσταντίνος και εκείνος, με τη σειρά του, μοιράζεται την πληροφορία με τον Δημοσθένη.

Εκείνη τη στιγμή, ο τελευταίος τον καθησυχάζει ότι δεν πρόκειται να συμβεί τίποτα. Αργότερα, ο Δημοσθένης, θέλοντας να διασφαλίσει ότι δεν θα τιναχτεί η επιχείρηση στον αέρα για ένα καπρίτσιο του Λυκούργου, δίνει εντολή σε μέλη της εγκληματικής οργάνωσης να δράσουν άμεσα. Συγκεκριμένα, να αρπάξουν τον δικηγόρο και να του κάνουν μία ήρεμη και προειδοποιητική συζήτηση, επισημαίνοντας του να σταματήσει να ανακατεύεται σε ξένες υποθέσεις, προκειμένου να μην πάθουν κακό άτομα που αγαπά.

Σασμός spoiler 2ος Κύκλος Alpha tv: Η Βασιλική για ακόμη μία φορά τραγική φιγούρα, ξέρει ότι ο μαθιός δεν είναι ο δολοφόνος του άγγελου

Δικηγόρος από την Νέα Υόρκη ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο με τις 3 γάτες του!