Η γή της ελιάς spoiler 2ος Κύκλος mega: Η Βαγγελιώ ισοβίτισσα με βαρύ παρελθόν

Οι ώρες που περνά η Αθηνά στο κελί είναι μαρτυρικές. Η συγκρατούμενη της φροντίζει να την καθησυχάσει, να την βοηθήσει να προσαρμοστεί. Η Βαγγελιώ δείχνει το καλό της πρόσωπο, με αποτέλεσμα η Αθηνά να νιώθει ασφάλεια κοντά της. Η Αθηνά οδηγείται στη φυλακή, σε άθλια κατάσταση.

Εκεί, γνωρίζει την Βαγγελιώ, μία γυναίκα με βεβαρυμμένο παρελθόν κι έντονο μυστήριο. Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, την Βαγγελιώ θα υποδυθεί η τραγουδίστρια Ελπίδα.

Μόνο που αυτή η γυναίκα δεν είναι αυτό που δείχνει πραγματικά, η Βαγγελιώ είναι μία ισοβίτισσα με βαρύ παρελθόν στην γη της ελιάς, καθώς σκότωσε την ερωμένη του συζύγου της. Αυτό το φρικτό έγκλημα την οδήγησε στις φυλακές.

Μόλις οι δύο ηρωίδες γίνουν φίλες, όλα θα αλλάξουν. Η μία θα ανοίξει στην άλλη την καρδιά της, με την Αθηνά να θεωρεί την Βαγγελιώ σημαντικό κομμάτι της ζωής της. Βέβαια, τίποτα δε θα κρατήσει για πάντα. Ο καλός της χαρακτήρας θα κρατήσει για λίγο. Ύστερα, θα βγει στην επιφάνεια ο πραγματικός της εαυτός.

Η Άντζελα Γκερέκου παντρεύεται ξανά με κουμπάρα την 20χρονη κόρη της; Ποιός είναι ο άντρας που της έχει ‘κλέψει’ την καρδιά; (ΦΩΤΟ)

Ειρήνη Παπαδοπούλου: Ποζάρει με μπικίνι και μας έπεσε το σαγόνι – instagram