Η Γη Της Ελιάς spoiler 2ος κύκλος: H Βιολέτα φτάνει την Βασιλική στα όρια της!

Η Βιολέτα καταφθάνει στη Μάνη ύστερα από ένα δυσάρεστο γεγονός και ζητά τη βοήθεια της Βασιλικής. Η Βιολέτα είναι πρώην συμφοιτήτρια της Βασιλικής από την Καλαμάτα. Η κοπέλα φτάνει ως τη Μάνη, αφού η κολλητή φίλη της, η Νάντια έχει εξαφανιστεί. Τα πάνω κάτω έρχονται στα νέα επεισόδια, με νέους χαρακτήρες να κάνουν την εμφάνισή τους προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση στις ζωές των πρωταγωνιστών. Έτσι, μία γυναίκα, γνωστή στη Βασιλικής, η Βιολέτα, εμφανίζεται στην σειρά , και θα αναστατώσει τη ζωή της.

 

Η Βιολέτα είναι μία κοπέλα γλυκιά, δυναμική, που ρισκάρει και τολμάει στη ζωή της. Είναι τρομοκρατημένη και φοβάται πως η φίλη της έχει πάθει κάτι κακό. Απελπισμένη, ζητά τη βοήθεια της Βασιλικής και του Φίλιππου, αλλά η κατάσταση δε θα αργήσει να ξεφύγει.

Τα παιδιά θα μπλέξουν σε περίεργα και σκοτεινά μονοπάτια. Η Βιολέτα είναι μία γυναίκα που ενώ φαίνεται καλή και αγνή κρύβει πολλά και ούτε η ίδια η Βασιλική δεν ξέρει που μπλέκει.

Ο Φίλιππος θα αναγκαστεί να προστατέψει τη γυναίκα του, αφού τα πράγματα δε θα αργήσουν να ξεφύγουν. Τα ζευγάρι θα έρθει αντιμέτωπο με νέες προκλήσεις και νέους κινδύνους.

Η Γη Της Ελιάς spoiler 2ος κύκλος: Έτσι ξεκινάει ο δεύτερος κύκλος

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Το μήνυμα που έλαβε μετά τις φωτογραφίες της από την παραλία