Η γή της ελιάς spoiler 2ος Κύκλος mega: Έτσι θα γίνει η σύγκρουση με Ιουλία και Κουράκο!

Η δίκη της Αθηνάς συνεχίζεται κι ο Κουράκος ασχολείται εμμονικά με την υπόθεση. Ο Δημήτρης βρέθηκε νεκρός κι η βασική ύποπτη της υπόθεσης δεν είναι άλλη από την Αθηνά. Η γυναίκα είναι αθώα, όμως τα στοιχεία είναι όλα εναντίον της. Η Ιουλία κι ο Κουράκος θα έρθουν σε τεράστια σύγκρουση στα νέα επεισόδια που θα δούμε, και ο γάμος τους θα περάσει μία μεγάλη κρίση.

Η Ιουλία δεν μπορεί να καταλάβει την εμμονή του άντρα της. Έχει αλλάξει κι αυτή η συμπεριφορά την ενοχλεί. Έχει πέσει με τα μούτρα στη δουλειά και πλέον δεν είναι τρυφερός και γλυκός μαζί της.

Η υπόθεση της Αθηνάς θα είναι ένα αγκάθι στο γάμο του ζευγαριού και η αρχή του τέλους θα ξεκινήσει. «Εγώ σου λέω πως δεν είναι φόνισσα και θα φας τα μούτρα σου», θα του πει η Ιουλία. «Αυτό θα το αποφασίσει το δικαστήριο και μέχρι εδώ, Ιουλία», θα της απαντήσει ο Κουράκος και τότε η κατάσταση θα ξεφύγει.

Η Ιουλία γίνεται έξω φρενών και δεν μπορεί να δεχτεί ότι ο Κουράκος της μιλάει με αυτόν τον τρόπο. Μαζεύει τα πράγματά της κι είναι έτοιμη να φύγει από το σπίτι. Όμως, ο Γιωργής την προειδοποιεί. «Αν περάσεις αυτήν την πόρτα, τελειώσαμε», της λέει κι εκείνη κοντοστέκεται.

Το γυαλί έχει ραγίσει και η πίκρα είναι μεγάλη. Την ίδια στιγμή, η Ιουλία έρχεται ξανά κοντά με τον Στάθη και ο Κουράκος έρχεται κοντά με την Ευτυχία. Θα καταφέρει άραγε το ζευγάρι να μείνει μαζί; Ή οι εξελίξεις θα τους οδηγήσει στον χωρισμό;

Ειρήνη Παπαδοπούλου: Ποζάρει με μπικίνι και μας έπεσε το σαγόνι – instagram

Ζέτα Μακρυπούλια: Τoπλες σε ερημική παραλία στις διακοπές της