Άπιστος spoiler: Το τέλος της Μπαχάρ

Το φως επανήλθε στο πρόσωπό της και η επιθυμία να σταθεί στα πόδια της, της δίνει μεγαλύτερη δύναμη και θάρρος. Από τότε που η Μπαχάρ έδωσε τέλος στη σχέση της με τον άπιστο Μερτ, έχει αλλάξει ριζικά. Μένει μόνη, πλάι στην Ασιγιά και πλέον είναι αχώριστες. Όσο κι αν ο Μερτ εμφανίζεται τακτικά στη ζωή της και την παρακαλά για συγχώρεση, η Μπαχάρ είναι αποφασισμένη να μην επιστρέψει ξανά κοντά του.

 

Πράγματι, όσο περνά ο καιρός, η μοίρα φέρνει στη ζωή της έναν άλλον άντρα. Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, ο Μελίχ θα είναι ο νεαρός που θα κλέψει την καρδιά της Μπαχάρ και μαζί θα παραμείνουν ως το τέλος. Αξίζει να σημειωθεί πως οι δυο τους θα παντρευτούν και θα κάνουν τη δική τους οικογένεια.

Μάλιστα, η παραγωγή αποχαιρέτησε την ηθοποιό που υποδύεται την Μπαχάρ νωρίτερα, με αποτέλεσμα εκείνη να μην εμφανίζεται στα τελευταία επεισόδια.

Η ιστορία της ολοκληρώνεται με έναν γάμο. Η Μπαχάρ και ο Μελίχ αποχωρούν από τη σειρά, αφήνοντας να εννοηθεί πως όλα είναι καλά με τη ζωή τους και πως δεν υπάρχει κάτι άλλο να δείξουν.

Άπιστος spoiler: Αποφασίζει να μετακομίσει

Η Άντζελα Γκερέκου παντρεύεται ξανά με κουμπάρα την 20χρονη κόρη της; Ποιός είναι ο άντρας που της έχει ‘κλέψει’ την καρδιά; (ΦΩΤΟ)