Έντονη ανησυχία για τη Βάσω Λασκαράκη: «Δεν είμαι καλά…»

Latest

Η Βάσω Λασκαράκη έχει καθημερινή επαφή με τους ακολούθους της στα social media, με την ίδια να αναφέρεται σε ένα περιστατικό… αμνησίας που της έτυχε τελευταία.

Η Βάσω Λασκαράκη, που έκανε και μια εξομολόγηση για τον Λευτέρη Σουλτάτο, ξεχώρισε μέσα από τον ρόλο της «Λυδίας Χαμπέα» στο «Σόι σου». Σε ένα από τα επεισόδια της 4ης σεζόν είχε υποδυθεί την κυρία Ρόουζ ντυμένη με ρούχα εποχής.

Το επεισόδιο που… δε θυμόταν

Ανατρέχοντας σε παλαιότερα αρχεία της βρήκε τη σχετική φωτογραφία, αλλά δε θυμόταν το συγκεκριμένο επεισόδιο.

«Challenge, η μνήμη μου δε με βοηθάει. Έχω εμφανιστεί εγώ έτσι στο Σόι? Πότε?? Σε ποιο επεισόδιο ?? Δεν είμαι καλά», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε στο Instagram.

Οι followers της έσπευσαν να τη βοηθήσουν στέλνοντας τα σχετικά αποσπάσματα. «Καλέ θα με τρελάνετε τώρα; Εγώ δε θυμάμαι τίποτα. Ανησυχώ. Νομίζω κάποια αμνησία, κάποια γεράματα. Όχι, δεν το δέχομαι», σχολίασε η ηθοποιός σε βίντεο που ανήρτησε στα instastories.

6 χρόνια μετά το διαζύγιο με τη Λασκαράκη: Νέα αρχή στη ζωή του Γιάννη Τσιμιτσέλη και της Κατερίνας Γερονικολού

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης πάντοτε εξελίσσεται ως καλλιτέχνης και σύντομα αναμένεται, μάλιστα, να δούμε την πρώτη του δημιουργία, χριστουγεννιάτικη δε, παρουσιάζοντας τους «Κουραμπιέδες από χιόνι».

Η ταινία, λοιπόν, σε σενάριο των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα, αλλά και των αδελφών Χάρη και Αγνής Χιώτη ακουμπά σε όλους τους ανθρώπους, μικρούς και μεγάλους, και θα έχει όσα υπόσχεται μια χριστουγεννιάτικη ταινία: χριστουγεννιάτικη διακόσμηση, γέλιο, χαρά και συγκίνηση, και φυσικά χιόνι.

Η πρώτη παραγωγή του Γιάννη Τσιμιτσέλη με… άρωμα Γερονικολού

Σε μια χρονιά με μικρή χιονόπτωση, οι συντελεστές της ταινίας προέβλεψαν και έκαναν τα «χειμερινά» γυρίσματα Ιανουάριο και Φεβρουάριο στα χιονισμένα και γραφικότατα Ζαγοροχώρια.

Να τονίσουμε πως ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μόνο θα σκηνοθετήσει την ταινία και δεν θα παίξει. Εκτός από τον Αλέξανδρο Αντωνόπουλο (που ο ίδιος ανακοίνωσε πως παίζει στην ταινία), σας αποκαλύπτουμε και 2 ακόμη ονόματα αγαπημένων πρωταγωνιστών: Κατερίνα Γερονικολού και Μελέτης Ηλίας. Πολλοί γνωστοί ηθοποιοί θα εμφανιστούν, επίσης.

Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου, και από εκεί και πέρα να μας συντροφεύει κάθε χριστουγεννιάτικη περίοδο από τις οθόνες μας, όπως γίνεται με θρυλικές ξένες παραγωγές.

Πηγή: Αthensmagazine.gr

Χάζευαν το κορμί της 20χρονες χορεύτριες: Το πραγματικό σώμα της Φαίης Σκορδά στα 43 είναι το όνειρο κάθε γυναίκας

Δεν μπορούσε ούτε να σηκωθεί από τον καναπέ: Το έκανε απο ΑΓΑΠΗ αλλά έστειλε την 4χρονη στο νοσοκομείο με σοβαρή λοίμωξη!