Ένα παλάτι με γιγαντιαίο κήπο για τη Ζέτα Μακρυπούλια: Αυτή είναι η βίλα στο κέντρο της Αθήνας όπου ξεπερνά τον Χατζηγιάννη

Η Ζέτα Μακρυπούλια έχει κάνει μια νέα αρχή στη ζωή της, μετά τον χωρισμό με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, με την ίδια να αλλάζει και σπίτι, το οποίο είναι και πανέμορφο, τοποθετούμενο στο κέντρο της Αθήνας.

Η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια, που προκάλεσε πανικό με μια ανάρτησή της, είχε παραδεχθεί, άλλωστε, πως το καλοκαίρι της ήταν ξεχωριστό, αλλά η ζωή, όπως λένε, συνεχίζεται. Στα επαγγελματικά της, άλλωστε, είναι καταξιωμένη και στις δύο ιδιότητες, με το «Ρουκ Ζουκ» ειδικά να κάνει μεγάλη εντύπωση, όντας στην πέμπτη του σεζόν.

Το τεράστιο σπίτι στην καρδιά της Αθήνας είναι βγαλμένο από παραμύθι

Όλα αυτή η επιτυχία είναι λογικό να έχει εξαργυρωθεί μερικώς και στην προσωπική της ζωή, όπως και στα περιουσιακά της. Η παρουσιάστρια Ζέτα Μακρυπούλια, λοιπόν, περνά τις δικές της στιγμές σε ένα πραγματικό παλάτι, μετά τον χωρισμό με τον Χατζηγιάννη.

Το σπίτι της στον Κεραμεικό κοστίζει γύρω στα 500.000 ευρώ και είναι ένα πανέμορφο νεοκλασικό κτίσμα, όπου η Μακρυπούλια έχει βρει την ησυχία της. Το σπίτι αυτό είναι πραγματικά τεράστιο, άνετο και με υπέροχο κήπο.

Πηγή: athensmagazine.gr

Η ανάρτηση του Τζαβέλλα με την Κάβουρα και ερωτευμένος … και πρωταθλητής (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Latest

«Βόμβα» από Γιώργο Παπαδάκη: «Το παιδί από τον πρώτο μου γάμο…»