«Έλυσε» τη σιωπή της η Κατερίνα Παπουτσάκη: «Όλη η δυσκολία στο να είσαι χωρισμένη μητέρα είναι…» (vid)

Latest

«Είμαστε όλοι κουρέλια μετά από πολλές πρόβες την τελευταία βδομάδα, είναι πολύ απαιτητικό musical. Η παρουσία της Νατάσας Μποφίλιου είναι έκπληξη, και το ότι είναι και ο ρόλος της στην παράσταση. Μοιράζεται τον ρόλο με τη Μάγδα Φριτζήλα, που έρχεται μετά από εκείνη. Είναι και οι δύο μοναδικές. Το τελευταίο διάστημα που έχουμε αυτή την επαφή και με έχει εντυπωσιάσει το πόσο «κανονικός» άνθρωπος είναι. Την έχω «ερωτευτεί» όπως όλοι μας. θα δούμε πολύ ωραία πράγματα στην παράσταση. Είμαστε 21 άτομα, καταπληκτικοί ηθοποιοί, και περνάμε πολύ ωραία. Αγαπάμε στη δουλειά και τον καθένα ξεχωριστά», είπε αρχικά η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Μεταξύ άλλων η Κατερίνα Παπουτσάκημίλησε για τα παιδιά της κι πώς αντιδρούν όταν την βλέπουν.

«Δεν συμβαίνει συχνά να με βλέπουν, έτυχε σήμερα που τους είχα μαζί μου. Στο θέατρο ήρθε ο γιος μου Μάξιμος, είχε και απορίες μετά, πολύ καίρια σημεία. Δεν μου κάνουν ερωτήσεις που δεν μπορώ να απαντήσω. Απαντώ με τρόπο αλλά χωρίς να το αποφεύγω. Μιλάμε πάρα πολύ με τα παιδιά μου. Γενικά είμαι καλά, υπάρχουν ζητήματα που θα βελτίωνα αλλά υπάρχει ισορροπία. Έχω τα παιδιά μου, ένα φωτεινό σπίτι, συναναστρέφομαι με πολύ φωτεινούς ανθρώπους και με ανθρώπους που με στηρίζουν», υπογράμμισε.

«Είναι σημαδιακό που είμαι σε αυτή τη δουλειά σε αυτή τη φάση της ζωής μου. Αισθάνομαι ότι είναι πολύ θεραπευτικό. Δεν υπάρχει τοξικότητα στην δουλειά μου», σχολίασε στη συνέχεια.

Ποια είναι η μεγαλύτερη πρόκληση για μία χωρισμένη μητέρα;

Σύμφωνα με την Κατερίνα Παπουτσάκη: «Να καταφέρει να συνδυάσει το να ζει τη ζωή του ένας άνθρωπος και ταυτόχρονα να κρατά τις ισορροπίες με τα παιδιά. Όλη η δυσκολία είναι στον καταμερισμό των ωρών μου, δεν φτάνουν. Και μέσα σε αυτό να μην χάσεις την ταυτότητά σου και να μην παραμελήσεις τον εαυτό σου, γιατί το σίγουρο είναι ότι θα κάνεις το παν για τα παιδιά σου. Η αυτοφροντίδα είναι πολύ σημαντικό πράγμα».

Πηγή: athensmagazine.gr

Nicki Minaj: Μετάνιωσε απίστευτα που… φούσκωσε το σώμα της – Πού έχει κάνει πλαστικές (ΦΩΤΟ)

Πανικός με τη Δέσποινα Βανδή – Έβγαλε μαστίγιο πάνω στη σκηνή (VIDEO)