Ελληνίδες που πήγαν κέρατο σύννεφο: 10 διάσημες που έχουν απατήσει τον σύντροφό τους και το παραδέχθηκαν! Με την τελευταία πάθαμε πλάκα!

Η απιστία είναι ένα θέμα ταμπού, ειδικά όταν η θύτης είναι γυναίκα. Ωστόσο, πολλές διάσημες Ελληνίδες έχουν παραδεχτεί δημόσια πως έχουν απατήσει τους συντρόφους τους, φέρνοντας το ζήτημα στο προσκήνιο.

Η Δήμητρα Ματσούκα δεν δίστασε να δηλώσει ότι έχει απατήσει, θεωρώντας λάθος και εγωιστικό να μην συγχωρείται η απιστία. Αντίστοιχα, η Ναταλία Γερμανού ανέφερε πως η απιστία της συνέβη όταν η σχέση της ήταν ήδη στο τέλος της, νιώθοντας ουσιαστικά ελεύθερη. Η Μαρία Σολωμού, με την πολυγαμική της φύση, παραδέχτηκε ότι έχει απατήσει σε πολλές σχέσεις, ενώ η Άννα Βίσση εξομολογήθηκε πως έχει απιστήσει χωρίς να το μετανιώσει, καθώς το θεωρούσε δίκαιο.

Η Ελεονώρα Μελέτη μίλησε για την απιστία ως πράξη εκδίκησης, ενώ η Κατερίνα Καραβάτου σημείωσε ότι η μονογαμία είναι δύσκολη σε βάθος χρόνου. Η Βάνα Μπάρμπα παραδέχτηκε ότι η απιστία της κατέστρεψε πολλούς άντρες, λόγω της εγωιστικής της στάσης, ενώ η Τατιάνα Στεφανίδου εξέφρασε τη μεταμέλειά της για την απιστία που διέπραξε.

Η Μαρία Μπακοδήμου και η Ελένη Φουρέιρα επίσης παραδέχτηκαν ότι έχουν απατήσει, αναδεικνύοντας πως το θέμα αυτό είναι πιο κοινό απ’ όσο πιστεύουμε. Αυτές οι δηλώσεις φανερώνουν τις διαφορετικές οπτικές και εμπειρίες σχετικά με την απιστία, προκαλώντας προβληματισμό και συζήτηση γύρω από το ζήτημα αυτό.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Σε ερώτηση αν έχει απατήσει η Δήμητρα Ματσούκα έχει απαντήσει ευθέως:

«Έχω απατήσει, γιατί να νιώσω τύψεις; Θεωρώ πολύ λάθος και εγωιστικό να μην συγχωρείς την απιστία. Όσοι έχουμε απιστήσει, ξέρουμε ότι τελικά δεν σημαίνει τίποτα».

Σε παλαιότερη δήλωσή της η Ναταλία Γερμανού έχει παραδεχτεί: «Ναι, το έχω κάνει αλλά η σχέση ήταν στα τελειώματα της. Μπορεί να μην το είχαμε πει, αλλά ήταν δεδομένο ότι θα χωρίζαμε, οπότε μέσα μου ένιωθα ήδη ελεύθερη»

Πολυγαμισκή εκ φύσεως δηλώνει η Μαρία Σoλωμού: «Σχεδόν, σε όλες τις σχέσεις μου είχα κερατώσει. Δεν είναι κάτι που το ‘χω στις οδηγίες χρήσης. Όταν περνάει ο έρωτας, που περνάει κάποια στιγμή δυστυχώς, υπάρχει η φύση του ανθρώπου που πιστεύω πως είναι πολυγαμική»

Η Άννα Βίσση που σε λίγες ημέρες κλείνει τα 59 έχει παραδεχτεί πως έχει απιστήσει και μάλιστα δεν το έχιε μετανιώσει καθόλου γιατί του συγκεκριμένου του… άξιζε. Φανταζόμαστε δεν αναφέρεται στον Καρβέλα.

Το κέρατο σύννεφο: 10 διάσημες Ελληνίδες που έχουν απατήσει τον σύντροφό τους και το παραδέχθηκαν! Με την τελευταία πάθαμε πλάκα!

Για να εκδικηθεί έχει απατήσει και η Ελεονώρα Μελέτη:

«Ζούσα για τη στιγμή της εκδίκησης. Έχω ρίξει κέρατο σʼ αυτόν που μου το έριξε. Το ευχαριστήθηκε η ψυχή μου. Περίμενα να γίνει, μέχρι να εμφανιστεί ο κατάλληλος. Εμφανίστηκε, το έριξα, το ευχαριστήθηκα και έμεινα με τον άλλον 4 ολόκληρα χρόνια. Αυτό είναι που τον πείραξε τον άλλον, γιατί δεν ήταν κάποια ξεπέτα. Φυσικά και το έμαθε, γιατί ήμουν τόσο ερωτευμένη και αυτός ερχόταν κάτω από το σπίτι μου, παρακαλούσε τους γονείς μου και εγώ του έλεγα πως είναι πολύ αργά» έχει δηλώσει.

Θα πρέπει να προσέχει ο Κρατερός Κατσούλης αν κρίνουμε από παλαιότερες δηλώσεις την συζύγου του Κατερίνας Καραβάτου:

«Ποιος δεν έχει απιστήσει στο παρελθόν; Η μονογαμία σε βάθος χρόνου, απ’ ότι μου λένε είναι δύσκολο πράγμα, ελπίζω να τα καταφέρουμε» έχει πει χαρακτηριστικά.

Και το απόλυτο θηλυκό Βάνα Μπάρμπα έχει παραδεχτεί ανοιχτά πως έχει απιστήσει ουκ ολίγες φορές. Όπως λέει έχει καταστρέψει άντρες.

«Ήμουν εγωίστρια στη δόξα μου. Ανελέητη στους έρωτες μου… Είναι αμέτρητοι οι άντρες που έχω καταστρέψει. Την ώρα που έλεγα σε κάποιον ότι θα είναι ο παντοτινός μου έρωτας, την ίδια στιγμή έφευγα. Είχα την έπαρση της ομορφιάς. Πάντα έψαχνα το καλύτερο. Και ακόμα κι όταν είχα το καλύτερο, δεν μπορούσα να το εκτιμήσω».

Μετανιωμένη για την απιστία που έχει κάνει στη ζωή της είναι η Τατιάνα Στεφανίδου.

Το κέρατο σύννεφο: 10 διάσημες Ελληνίδες που έχουν απατήσει τον σύντροφό τους και το παραδέχθηκαν! Με την τελευταία πάθαμε πλάκα!

«Kι εγώ έχω απατήσει. Ήταν λάθος αυτό που έκανα. Το έχω καταλάβει και το έχω μετανιώσει. Θα έπρεπε να πω τελειώνουμε και να προχωρήσουμε τη ζωή μας. Όμως αυτό δεν έγινε. Ουσιαστικά έγινε λίγο πριν τελειώσει η σχέση. Το γεγονός όμως ότι έγινε πριν πω το αντίο ήταν λάθος μου και μάλιστα μεγάλο»

Όπως έχει παραδεχτεί και η Μαρία Μπακοδήμου έχει στο παρελθόν κερατώσει.

«Θα έλεγα ψέματα αν απαντούσα ότι δεν έχω απατήσει. Όλοι μας το έχουμε κάνει» έχει πει και η Ελένη Φουρέιρα.

Written by admin

Προβλέψεις για έναν ζεστό καλοκαίρι: Ο παρατεταμένος καύσωνας έρχεται

Ανδρώνοντας στον ΕΦΚΑ: Η εμπειρία ενός άντρα