Ελληνίδα γιαγιά ηρεμεί μωρό τουρίστριας και το ίντερνετ παραληρεί

Οι αγαπημένες μας γιαγιάδες μπορούν να κάνουν πολλά πράγματα, αλλά για δύο κυρίως ξεχωρίζουν: για τα ωραιότατα φαγητά τους και για το πόσο καλά μπορούν να διαχειριστούν ένα μωρό να κλαίει.

Στο κλάμα ενός μικρού μπόμπιρα στο μετρό, μια Ελληνίδα γιαγιά λειτούργησε ενστικτωδώς παίρνοντας το αγκαλιά και προσπαθώντας να το ηρεμίσει νανουριζοντάς το.

Βίντεο από τη μοναδική στιγμή ανθρωπιάς ανέβασε στο TikTok η μητέρα του μωρού, μια τουρίστρια που βρέθηκε στην Αθήνα, με λεζάντα «υπάρχουν καλοί άνθρωποι, ειδικά όταν ταξιδεύεις με ένα μωρό, καθώς μία γιαγιά πήρε τη μικρή μας που έκλαιγε να την ηρεμήσει».

Η τουρίστρια βρίσκονταν στο μετρό, η κόρη της άρχισε να κλαίει. Μία άγνωστη σε εκείνη κυρία, πήρε την μικρή στην αγκαλιά της και προσπάθησε να την ηρεμήσει.

Η ανάρτηση έχει πάνω από 1,3 εκατ. προβολές και δεκάδες χιλιάδες likes ενώ πολλοί χρήστες ανέβασαν εγκωμιαστικά σχόλια για τις «Ελληνίδες γιαγιάδες».

@dietitian.deanna good humans exist ❤️ esp when traveling w a baby 🙏🏼 #greecetiktok #greecetravel #dietitianlife #momsoftiktok ♬ Radio – Lana Del Rey

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Με ξεχωριστή εμφάνιση ζει τον Αύγουστο όπως του αρμόζει

Latest

18 χρόνια από το θάνατο της Βίκυς Μοσχολιού: Αυτό είναι το «παλάτι» που πούλησαν οι κόρες της