Τζώνυ Θεοδωρίδης: Είχα ωραίες προτάσεις, από άντρες και από γυναίκες

‘Ο Τζώνυ Θεοδωρίδης έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και τον Γιώργο Μουλά. Ο γνωστός ηθοποιός απάντησε, μεταξύ άλλων, και για την αποφυλάκιση Λιγνάδη.

Έχετε μιλήσει δημοσίως και για τις υποθέσεις Λιγνάδη – Φιλιππίδη. Πώς σας φαίνεται τώρα το ότι φυλακίστηκε κάποιος ως ύποπτος και αποφυλακίστηκε ως ένοχος; Τελικά οι νόμοι στην Ελλάδα δεν είναι και τόσο καλά φτιαγμένοι;

Οι νόμοι στην Ελλάδα μπορεί να είναι καλά φτιαγμένοι, αλλά δεν τοποθετούνται σωστά θα έλεγα. Με βάση το ότι ένας άνθρωπος κρίθηκε ένοχος και μπήκε φυλακή για 16-17 μήνες και ξαφνικά είναι έξω ως ένοχος, καταρχήν είναι κακό για τα θύματα αυτά. Επιπλέον είναι κακό γιατί αν κάποιος για παράδειγμα κάνει κάτι θα πει έλα μωρέ ο Λιγνάδης βγήκε, εγώ δεν θα βγω; Είναι άδικο για τους άνθρωπους. Η εγκληματικότητα και γενικά η ψυχασθένεια έχει ανέβει στην Ελλάδα. Συμβαίνουν απίστευτα πράγματα.

Εσείς ήρθατε αντιμέτωπος με τέτοιου είδους συμπεριφορές;

Όχι γιατί είμαι περίεργος άνθρωπος εγώ. Είχα ωραίες προτάσεις και από άντρες και από γυναίκες, αλλά τέτοιου είδους ιστορίες όχι. Δεν έδινα και τα περιθώρια. Όχι ότι τα θύματα αφήνουν τα περιθώρια, προς Θεού.

Αμύγδαλα – Διατροφή: Το superfood που πρέπει να τρώμε κάθε μέρα!

Showbiz: Χωρισμός “βόμβα” για πασίγνωστο Έλληνα τραγουδιστή