Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: Παραμένει στο πλευρό του Πέτρου Φιλιππίδη

– Τι είπε στο Ενώπιος Ενωπίω

showbiz

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου τάχθηκε για ακόμη μια φορά με δηλώσεις της στην εκπομπή Ενώπιος ενωπίω στο πλευρό του Πέτρου Φιλιππίδη.

Σάλος είχαν προκαλέσει οι παλαιότερες δηλώσεις στήριξης της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου προς το πρόσωπο του Πέτρου Φιλιππίδη, με την γνωστή ηθοποιό να επανέρχεται με νέες δηλώσεις επί του θέματος, στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω.

Πιο συγκεκριμένα, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου είχε δηλώσει στο παρελθόν πως «Δεν έχω δει σκηνοθέτη να αγαπά τόσο πολύ τους ηθοποιούς όσο ο Πέτρος Φιλιππίδης», κάτι που είχε σχολιαστεί ιδιαιτέρως καθώς θεωρήθηκε ως μια στάση στήριξης προς τον ηθοποιό που βρίσκεται στην φυλακή.

Όπως δήλωσε στην εκπομπή του ΑΝΤ1, πλέον σκέφτεται τα πράγματα με μεγαλύτερη ψυχραιμία και περιμένει την δικαιοσύνη να κρίνει τις κατηγορίες που έχουν φέρει σε δύσκολη θέση τον Πέτρο Φιλιππίδη ενώ σημείωσε πως οι άνθρωποι που την ξέρουν καλά, γνωρίζουν ότι είναι πάντα υπέρ του δίκιου και δίπλα στους ανθρώπους που αδικούνται.

Παράλληλα, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου συμπλήρωσε πως νιώθει ιδιαίτερα στεναχωρημένη με όσα συμβαίνουν το τελευταίο χρονικό διάστημα και κυρίως για το γεγονός ότι οι άνθρωποι περιμένουν με ανυπομονησία για να πέσουν να φάνε τον άλλον.

Μάλιστα, πάνω σε αυτό, τόνισε πως δέχεται την κατάσταση πόλωσης που έχει διαμορφωθεί μόνο ως μια καλή ευκαιρία να δημιουργηθούν οι συνθήκες για να να αλλάξει κάτι και να μπούνε ορισμένα πράγματα στη θέση τους.

Με αυτόν τον τρόπο, η ηθοποιός στάθηκε και πάλι «στο πλευρό» του Πέτρου Φιλιππίδη, σημειώνοντας πως θα πρέπει να αφήσουμε την δικαιοσύνη να μιλήσει.

Spoilers

Ο χιονιάς φέρνει ανατιμήσεις στα αγροτικά προϊόντα – Πού θα υπάρχει έλλειψη

Spoilers

Australian Open: Προκρίθηκε στον τελικό και περιμένει να μάθει αντίπαλο ο Ναδάλ!