Ελισάβετ Δοβλιατίδου: Η πιο σέξι παίκτρια που πέρασε ποτέ!

Αν και η Ελισάβετ Δοβλιατίδου όπως φαίνεται δεν θα κάνει το ταξίδι στον Άγιο Δομίνικο, σίγουρα πολλοί την έβαλαν στην σκέψη τους, για το Survivor All Star, αφού εκτός απο μια πολύ καλή παίκτρια ήταν και μια γυναίκα που κατάφερε να μαγνητίσει όλα τα βλέμματα πάνω της.

Η Ελισάβετ Δοβλιατίδου συμμετείχε στο ριάλιτι επιβίωσης Survivor 1, όπου κόλασε τους πάντες στην ομάδα της, αλλά και στην αντίπαλη με το εντυπωσιακά καλλίγραμμο κορμί, γι’ αυτό και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που την αποκάλεσαν, η Ελληνίδα Σκλεναρίκοβα.

Η εντυπωσιακή ξανθιά ανήκε στη μπλε ομάδα των Μαχητών και ήταν από τις πιο εντυπωσιακές παίκτριες και πιο όμορφες παίκτριες που έχουν περάσει από τον Άγιο Δομίνικο.

Ήταν μία από τις παίκτριες που αποκλείεται να ξεχάσεις και άφησε το δικό της στίγμα στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ!

Η δίμετρη παίκτρια των Μαχητών, που πήρε μέρος στο Survivor 2017, είχε ξεσηκώσει τα πλήθη τόσο αγωνιστικά όσο και σωματικά, ενώ πλέον μοιράζει υπογλώσσια μέσα απο τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, όπου μοιράζετε φωτογραφίες και βίντεο από τις επαγγελματικές αλλά και τις προσωπικές της στιγμές.

Εμείς σας παρουσιάζουμε την τελευταία ανάρτηση της, η οποία αποκαλύπτει όλο το μεγαλείο του κορμιού της!

 

 

 

Πηγή: to10.gr

Χορηγός Επικοινωνίας

Ελευθερία Ελευθερίου: Σίγουρα οι φωτογραφίες της Ελευθερίας θα σας καθηλώσουν – φωτογραφία

Χαμός με γνωστή παρουσιάστρια: Αν κάνεις μία βόλτα στο λογαριασμό της στο Instagram, δεν είναι δύσκολο να καταλάβεις το λόγο.