Ελίφ: Δείτε τα πρώτα πλάνα και τι θα γίνει στο επόμενο επεισόδιο

Χamos

Η Μελέκ φροντίζει τον κήπο και θυμάται τις παλιές μέρες, που ήταν στον κήπο με την Ελίφ. Ο άστεγος άντρας περνάει από εκεί και αφήνει το χαρτί με το πρόσωπο της Ελίφ. Η Μελέκ το παίρνει για το πετάξει στα σκουπίδια και βλέπει το πρόσωπο της Ελίφ. Είναι τόσο μεγάλη η ταραχή της, που λιποθυμάει. Το χαρτί το παίρνει ο αέρας.

Η Τουλάι και η Ζουλιντέ μιλάνε για το δράμα, που ζει η Μελέκ, γιατί ξέρουν πως το να χάνει κάποιος το παιδί του είναι ο μεγαλύτερος πόνος, που μπορεί να ζήσει. Η αστυνομία κάνει έρευνα για τη φωτιά και ο Κερέμ με τον Ταρίκ δίνουν τις καταθέσεις τους. Ο Ταρίκ καταλαβαίνει πως ο Κερέμ θα κάνει μεγάλη έρευνα για να μάθει την αλήθεια. Ο Σαφάκ βρίσκει τη Μελέκ χωρίς τις αισθήσεις της έξω από το σπίτι της Ζουλιντέ και την ενημερώνει αμέσως.

Όταν η Μελέκ συνέρχεται μιλάει για τη φωτογραφία της Ελίφ αλλά κανείς δεν την πιστεύει και θεωρούν πως η ψυχολογική της κατάσταση χειροτερεύει. Της δίνουν ηρεμιστικό. Η Ελίφ κρατάει αγκαλιά την αφίσα της, τη μοναδική που δεν έχει καεί και κλαίει.

Ο Γιουνούς και η Μπιρτσέ είναι σε κακή κατάσταση μετά τα νέα για τη φωτιά. Οι αγοραστές της νέας σειράς παπουτσιών ζητούν το εμπόρευμά τους και ο Κερέμ προσπαθεί να εξηγήσει πως συνέβη κάτι απρόοπτο και χρειάζονται περισσότερο χρόνο για τις παραγγελίες.

Ο Γιουνούς και η Μπιρτσέ στέκονται στο πλευρό του Κερέμ και δηλώνουν τη συμπαράστασή τους…

Χamos

Δολοφονία ζεύγους Κορφιάτη : Οργισμένη η μητέρα της 37χρονης

chaireta-mou-ton-platano:-o-vangelas-eksafanizetai

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Ο Βαγγέλας εξαφανίζεται